Eurodom - salon keramike

Nikole Grulovića 71/E 
11000 Beograd (Zvezdara) 
T: 011/3474‑713, 3046‑463

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-20:00
Utorak Tu
09:00-20:00
Sreda We
09:00-20:00
Četvrtak Th
09:00-20:00
Petak Fr
09:00-20:00
Subota Sa
09:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

Kartice

Odloženo plaćanje sa karticom Komercijalne banke

EURODOM – naša kompanija se bavi prodajom, ali i uvozom čitave i kompletne opreme za Vaše kupatilo svih renomiranih proizvođača.

U proizvodnji keramičkih pločica, granitne i bazenske keramike, ventilirajućih fasada, plivajućih podova i mozaik pločica imaju prednosti firme kao što su: Sicius, Vogue, Appiani, Casamood, Casa, Casa Dolce Casa, Rex, Floor Gres i Cerim iz razloga što iza njih stoje decenije iskustva i stalne inovacije.

Sanitarije Flaminia i Catalano uz armature Gessi odlikuje funkcionalnost, stil sa modernim dizajnom.

Hidromasažne kade Jacuzzi, mini bazeni i kombinovani sistemi sa tuš kabinama su proizvodi koji zauzimaju prvo mesto u svetu u ovoj oblasti.

Veliki broj različitih rešenja, moderan dizajn i visok kvalitet su karakteristike Huppe tuš kabine.

Arcom kupatilski nameštaj svojim raznolikošću materijala i kvalitetom, paletom boja i dizajnom nudi veoma različite mogućnosti kombinovanja.

Effegibi turska kupatila i saune su takođe elemenat koji će od Vašeg kupatila napraviti isključivo Vaš mini wellness centar za uživanje i relaksaciju.

Silvadec drvo-kompozitni podovi upotrebljavaju se za uređenje privatnih i javnih eksterijera širom Evrope. Ova vrsta materijala će dočarati istu lepotu, toplinu i dizajn kao što to čini pravo drvo, s tim što ovde neće biti potrebe da često vršite neko posebno održavanje (lakovi, ulja), neće se stvarati pukotine, neće se kriviti, ne truli, a boje su postojane i UV stabilne.

Tarkett podovi za javnu upotrebu i domaćinstva svojom udobnošću i dizajnom kao i drugim odlikama, unaprediće kvalitet života u svim oblastima, počevši od zdravstva, preko radnog mesta, pa sve do mesta uživanja i odmora.

Naša kompanija EURODOM će se uvek truditi da ispuni sva Vaša očekivanja. Trudićemo se da proširimo sopstvene ponude, da pružamo kvalietan servis i da Vas posavetujemo ukoliko imate neko pitanje. Kod nas radi obučeno osoblje koje će Vam pomoći da nađete pravo rešenje da Vaše kupatilo pretvorite u mesto za relaksaciju i uživanje.

Nalazimo se u Beogradu na Zvezdari. Naša adresa je Nikole Grulovića 71/E. Dostupni smo radnim danima od 9 do 20h, a subotom radimo od 9 do 15h.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost