Eurodom - salon keramike

Ruzveltova 16 
11120 Beograd (Zvezdara) 
T: 011/3809‑543, 3809‑544

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-20:00
Utorak Tu
09:00-20:00
Sreda We
09:00-20:00
Četvrtak Th
09:00-20:00
Petak Fr
09:00-20:00
Subota Sa
09:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

Kartice

Odloženo plaćanje sa karticom Komercijalne banke

Bavimo se prvenstveno prodajom i uvozom kompletne opreme za kupatilo svih renomiranih proizvođača.

Firme i kompanije kao što su Floor Gres, Rex, Cerim, Sicus, Vogue, Appiani, Casa Dolce Casa i Casamood imaju višedecenijsko iskustvo, a uz to pružaju uvek neke inovacije u proizvodnji keramičkih pločica, plivajućih podova, mozaik pločica, ventilirajućih fasada, bazenske i granitne keramike.

Flaminia i Catalano sanitarije kao i armature Gessi mogu da se pohvale svojim prelepim dizajnom, funkcionalnošću i stilom.

Jacuzzi hidromasažne kade, kombinovani i mini bazeni sa tuš kabinama su proizvodi koji čvrsto drže prva mesta u svetu kada je u pitanju ova oblast.

Tuš kabine marke Huppe poseduju vrhunski kvalitet, izrađene su tako da izgledaju veoma moderno, a uz to imaju i veliki broj različitih rešenja.

Kupatilski nameštaj Arcom svojim dizajnom, paletom boja, visokim kvalitetom i raznolikošću materijala nudi najrazličitije mogućnosti kombinovanja.

Effegibi saune i turske kupatila su nešto što će od Vašeg kupatila učiniti da se osećate kao da se u svim privatnom wellness centru.

Drvo-kompozitni podovi Silvadec se upotrebljavaju za uređenje javnih i privatnih eksterijera na teritoriji čitave Evrope. Materijal je takav da će pokazati istu lepotu, sjaj i toplinu kao da je u pitanju pravo drvo. S tim, da ovaj materijal ne zahteva takvo održavanje kao drvo (lakovi, ulja). Neće se stvarati pukotine, neće se kriviti, ne truli, a boje su UV stabilne i postojane.

Tarkett podovi za domaćinstva i javnu upotrebu će svojom udobnošću, kvalitetom i dizajnom zagarantovati kvalitet života u svim oblastima.

Našoj kompaniji EURODOM je glavni zadatak da izađe u susret svim Vašim zahtevima. Trudićemo se da povećamo svoju ponudu, da Vam odgovorimo na svako pitanje i da Vam pružimo kvalitetan servis. Naš tim ljudi je obučen, i oni će Vam pomoću u idealnom odabiru Vašeg kupatila, koje ćete pretvoriti u Vašu malu oazu odmora.

Nalazimo se u Beogradu na Paliluli, na adresi Ruzveltova 16. Možete nas kontaktirati radnim danima od 9 do 20h, a subotom radimo od 9 do 15h.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost