Dunav osiguranje

3 3
3 recenzije
Makedonska 4 
11103 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/334‑5960
F: 011/322‑7289

Kategorije

Recenzije (3)

Dunav osiguranje
5
5
Angelka Dimovska
Gospodo, Pre 1992 godine živela sam u Sarajevu i bila sam korisnik vaše kompanije , potočno životno osiguranje . Počeo je rat ja sam otišla iz Sarajeva , iz firme u kojoj sam radila tako da je prestala dalja saradnja sa Vama. Uplaćivala sam određeni dio novca. Što je sa tim novcem , dali možem da vratim taj iznos. Pozdrav
Dunav osiguranje
1
5
Sladjan Spasic
U ruci držim Vaš flajer na kome piše, Zeleni karton po staroj ceni od 1800,00 din. Zovem Vaša predstavništva, isti mi kažu 2000,00 din. Pa ko laže ? Jel se tako reklamira jedna institucija. Sramota.
Dunav osiguranje
3
5
Marija Ljumovic Milosavljevic
Postovani . Pitanje za vas . 18 god placam osiguranje za stan kod vas . Da li imam pravo ma neku nadoknadu zbog prokisnjavanja sa krova u stan zimi kada pada i topi sneg kao i kada su obilne kise ili da traju padavine vise dana .Posto sam ja u potkrovlju odlucili smo da menjamo krov. To su ipak velika srestva pa me zanima da li imam pravo na neki novac na osnovu osiguranja koje kako sam navela 18 god placam i nastavicu i dalje .Unapred hvala ako neko procita i odgovori.

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite

Slični objekti

© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost