Dr Žutić specijalna bolnica

Bulevar Zorana Đinđića 125/G 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/3018‑333, 2604‑934
M: 064/116‑2334

Radno vreme

Ponedeljak Mo
07:00-21:00
Utorak Tu
07:00-21:00
Sreda We
07:00-21:00
Četvrtak Th
07:00-21:00
Petak Fr
07:00-21:00
Subota Sa
07:00-15:00
Nedelja Su
09:00-14:00

Specijalna bolnica Dr Žutić je zdravstvena ustanova koja nudi kvalitetnu i kompletnu zdravstvenu uslugu. Pacijentima pristupaju s poštovanjem, adekvatnom pažnjom i uvek stavljajući ih na prvo mesto, pre svega kao ljude, a potom kao pacijente. Svesni su da samo zdravi ljudi mogu biti srećni i daju sve od sebe da svoje pacijente učine srećnim ljudima!

Počeli su kao ORL ordinacija, a postali eminentna ORL bolnica specijalizovana za veliki broj hiruških zahvata za decu i odrasle iz te oblasti.

Danas su u njihovom timu specijalisti iz oblasti:

Unutar poliklinike Dr Žutić, u okviru pedijatrijske službe, obavljaju se svi redovni pregledi za decu koji podrazumevaju praćenje rasta i razvoja.

Ako je dete bolesno, možete ga dovesti na pregled kod iskusnih i posvećenih pedijatara kao i pedijatara - subspecijalista iz različitih oblasti medicine (pulmologije, radiologije, alergologije, kardiologije, fizijatrije, ortopedije, dečije i adolescentne ginekologije, kao i dečije hirurgije).

Pored standardnih ORL pregleda, u Dr Žutić ORL ordinaciji se mogu obaviti različite operacije iz oblasti otorinolaringologije. ORL operacije koje ova zdravstvena ustanova pruža su: operacija krajnika, operacija trećeg krajnika, operacija trećeg krajnika sa ugradnjom ventilacionih cevčica, detubacija-vađenje ventilacionih cevčica, operacija polipa u nosu, operacija krive nosne pregrade i sl.

Ginekološki pregledi se u Dr Žutić zdravstvenoj ustanovi obavljaju na najsavremenijim aparatima, u prijatnom okruženju, od strane vrhunskih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom. Ginekolozi, stalno zaposleni u Dr Žutić su dr Đukanović Milana i dr Snežana Vukoje-Mišić.

  • Interne medicine
  • Kardiologije
  • Endokrinologije
  • Gastroenterologije,
  • Pulmologije,
  • Reumatologije
  • Hematologije
  • Alergologije

Specijalna bolnica Dr Žutić pruža kvalitetnu i kompletnu zdravstvenu uslugu u prijatnom i besprekorno čistom ambijentu. Njihovi pacijenti nailaze na ljubaznost, poštovanje i predusretljivost čitavog medicinskog osoblja.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost