Pedijatrijske ordinacije Beograd

Zdravstvena ustanova Medilife

1. Zdravstvena ustanova Medilife

Pedijatrijska ordinacija Medilife nalazi se u naselju Žarkovo, u mirnom delu Beograda. Osnivač i vlasnik ordincije je dr Tamara Đorović, specijalista pedijatrije.
  • (0)

4. Dr Žutić specijalna bolnica

Specijalna bolnica Dr Žutić je zdravstvena ustanova koja nudi kvalitetnu i kompletnu zdravstvenu uslugu. Pacijentima pristupaju s poštovanjem, adekvatnom...
  • (0)

Pedijatrijske ordinacije Beograd

Pedijatrijske ordinacije u našoj zemlji nude široku lepezu zdravstvenih usluga za najmlađu populaciju - neonatološki pregled, praćenje razvoja bebe i savetovanje roditelja u prvim mesecima novorođenčeta, redovna vakcinacija beba i dece protiv virusa i bakterija, odnosno, tuberkuloze, tetanusa, dečije paralize, gripa i drugih zaraznih bolesti, pedijatrijski i sistematski pregled dece, prevencija i lečenje najčešćih dečijih bolesti kao što su male i ovčije boginje, šarlah, zauške, rubeole i dr. Svakom roditelju je zdravlje svog deteta na prvom mestu, pa je samim tim i izbor pedijatra veoma važna stvar u životu. Pred Vama je spisak pedijatrijskih ordinacija u gradovima Srbije, pronađite odgovarajuću već danas!

Niste pronašli firmu koju ste tražili?

Upis novih objekata na PlanPlus je uvek dobrodošao.