Destefiko boje, grafičko privredno društvo

Dobanovačka 56 
11080 Beograd (Zemun) 
T: 011/2690‑081, 2690‑141

Destefiko boje - grafičko privredno društvo se već gotovo 30 godina bavi grafičkim dizajnom i pripremom za štampu, kao i uslugama štampe na raznim vrstama materijala i proizvoda. Destefiko boje je takođe i generalni zastupnik renomiranih svetskih firmi za sito, tampon i digitalnu štampu kao što su:

MARABU - nemački proizvođač boja i aditiva za sito, tampon i UV štampu.

KIWO - nemački proizvođač emulzija, lepkova i hemije za sito štampu.

ULANO - američki proizvođač kapilarnih filmova/šablona i hemikalija za sito štampu.

TTN - holandski proizvođač tampon mašina, silikonskih tampon guma, klišea (vodena, alkoholna, čelična, kao i za lasersko graviranje).

TECA-PRINT - švajcarski proizvođač tampon mašina, tampon guma, klišea i ostalog repromaterijala za tampon štampu.

KENT - nemački proizvođač tampon mašina, tampon guma, vodenih, alkoholnih i čeličnih klišea za tampon štampu, lampi za osvetljavanje tampon klišea, noževa za skidanje boje i raster filmova za eksponiranje klišea.

TAMPOPRINT® AG - nemački proizvođač tampon mašina, tampon guma i klišea kao i pratećeg repromaterijala za tampon štampu.

INTEC - engleska firma za proizvodnju digitalnih mašina za tabačnu štampu različitih formata, kao i korišćenja različitih gramatura papira, rotacionih mašina za izradu nalepnica...

RAYFILM - češki proizvođač nalepnica, papira, kartona, transfera i drugih vrsta medija različitih materijala i gramatura za laserske i inkjet printere.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost