Desk&More the Zoo

Bulevar vojvode Bojovića 8 
11000 Beograd (Stari Grad) 
M: 065/212‑9994

Desk&More: više za vaš biznis

Prostori u kojima frilenseri, startup-ovi i male kompanije ostvaruju svoj pun potencijal.

Pokrenite svoju produktivnost, kreativnost i prilike za profesionalna poznanstva u Desk&More, mestu okupljanja zajednice inspirisanih, talentovanih profesionalaca, gde vi birate kada, kako, i gde ćete raditi.

Smešteni u srcu starog dela grada, naši radni prostori dizajnirani su sa namerom da naglase i očuvaju istorijski i kulturološki značaj ove lokacije. Inovativan, svrsishodan dizajn enterijera, tehnološki napredna infrastruktura i širok spektar paketa članarina i zakupnina posebno su prilagođeni da vam pomognu u ostvarivanju punog potencijala vašeg biznisa.

Desk&More the Zoo je jedinstven, ogroman prostor smešten na 4,400m2 unutar renovirane nekadašnje fabrike tekstila. Lociran na svega nekoliko minuta hoda od glavne pešačke zone, Knez Mihailove ulice, the Zoo je izrazito inspirativan i prijatan prostor. Bogatstvo prirodnog svetla i lepota ambijenta čine ovu lokaciju posebno privlačnom za posetioce i članove. Mnoštvo prodavnica, restorana i kafića, kao i autobuskih linija, nalaze se u neposrednoj blizini.

The Zoo nudi tri zone namenjene radu i saradnji:

  • Tihu zonu sa fleksibilnim i fiksnim stolovima;
  • Privatne kancelarije različitih veličina namenjene timskom radu;
  • Zajednički prostor, idealno mesto za upoznavanje i razmenu iskustava.

Naše konferencijske sale opremljene su najnovijom tehnologijom i idealne su za veće sastanke i društvene događaje.

U Desk&More vas očekuju potpuno fleksibilni paketi namenjeni da pruže punu podršku za vaš biznis.

Kod nas uvek dobijate sve što vam je potrebno, onda kada vam je to potrebno. Naši fleksibilni paketi članstva omogućavaju da isprobate različite opcije svakog meseca. Unapredite svoj paket, proširite ga, i uzmite VIŠE onda kada to vašem biznisu bude potrebno.

Ukoliko vam je potrebno unikatno rešenje kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći odgovor idealan za profesionalne potrebe.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost