Desk&More kod Vuka

Bulevar kralja Aleksandra 79 
11160 Beograd (Zvezdara) 
M: 069/512‑9149

Desk&More: više za vaš biznis

Prostori u kojima frilenseri, startup-ovi i male kompanije ostvaruju svoj pun potencijal.

Pokrenite svoju produktivnost, kreativnost i prilike za profesionalna poznanstva u Desk&More, mestu okupljanja zajednice inspirisanih, talentovanih profesionalaca, gde vi birate kada, kako, i gde ćete raditi.

Smešteni u srcu starog dela grada, naši radni prostori dizajnirani su sa namerom da naglase i očuvaju istorijski i kulturološki značaj ove lokacije. Inovativan, svrsishodan dizajn enterijera, tehnološki napredna infrastruktura i širok spektar paketa članarina i zakupnina posebno su prilagođeni da vam pomognu u ostvarivanju punog potencijala vašeg biznisa.

Desk&More kod Vuka je funkcionalan, inspirativan radni prostor smešten u samom centru grada, okružen brojnim prodavnicama, kafićima i restoranima. Dizajniran da oda počast Vuku Karadžiću, lingvisti i najvećem reformatoru srpskog jezika, ovaj prostor je izrazito udoban i prijatan za rad. Uz metro stanicu i nekoliko autobuskih linija u neposrednoj blizini, uvek ćete lako stići do svoje nove kancelarije.

Radni prostor organizovan je u tri zone:

  • Tiha zona nudi fiksne i fleksibilne stolove u velikoj coworking prostoriji;
  • Privatne kancelarije mogu ugostiti timove od dva do deset članova;
  • Zajedničke prostorije pružaju prilike za neformalna druženja i upoznavanja.

Pojedinačne privatne kancelarije mogu se povezati u veće prostorije pogodne za veće timove.

U Desk&More vas očekuju potpuno fleksibilni paketi namenjeni da pruže punu podršku za vaš biznis.

Kod nas uvek dobijate sve što vam je potrebno, onda kada vam je to potrebno. Naši fleksibilni paketi članstva omogućavaju da isprobate različite opcije svakog meseca. Unapredite svoj paket, proširite ga, i uzmite VIŠE onda kada to vašem biznisu bude potrebno.

Ukoliko vam je potrebno unikatno rešenje kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći odgovor idealan za profesionalne potrebe.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost