Dečiji vrtić Extreme Kids

Partizanske avijacije bb 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/414‑2267

Radno vreme

Ponedeljak Mo
07:00-18:00
Utorak Tu
07:00-18:00
Sreda We
07:00-18:00
Četvrtak Th
07:00-18:00
Petak Fr
07:00-18:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Predškolska ustanova Extreme Kids već nekoliko godina posluje na dve atraktivne lokacije u Beogradu, na Bežanijskoj kosi u okviru TC Idea i u Venizelosovoj 21, u centru grada. Vrtić je akreditovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i nalazi se u sistemu subvencija grada, a upis dece vrši se tokom cele godine.

U pažljivo opremljenom prostoru, uređenom u skladu sa potrebama dece, rad se odvija u malim grupama sa po dva vaspitača. Svi vaspitači su mladi, puni energije i visoko kvalifikovani, a iznad svega ih odlikuje ljubav prema deci i poslu kojim se bave. Pored vaspitača, u sklopu vrtića su stalno zaposleni psiholog, pedagog, logoped i medicinska sestra.

Program i raspored rada prilagođeni su deci, a naročitu pažnju poklanjamo sportskim aktivnostima i jutarnjoj gimnastici. Svoj deci na raspolaganju su besplatne školice engleskog jezika, tekvondoa, plesa, karatea i mnogih drugih aktivnosti, a često su organizovani različiti izleti autobusima. Predškolski program izvodimo posebnom metodom CMS Junior Communication Movement Skills.

Svi roditelji imaju mogućnost praćenja aktivnosti svog deteta putem mobilnog telefona tokom celog dana, a svakog meseca dobijaju izveštaj o aktivnostima uz mnoštvo fotografija. Takođe, za svu decu upisanu u naš vrtić dajemo naročite popuste za proslavu rođendana u našim kafe igraonicama, kao i u našem Sportskom centru u Starom gradu.

Čekamo Vas u privatnom, akreditovanom vrtiću Extreme Kids.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost