BUCK arhitektonsko, medicinsko, javno, sportsko i industrijsko osvetljenje

Milorada Jovanovića 9 
11147 Beograd (Čukarica) 
T: 011/2052‑400, 2052‑402, 2052‑434

BUCK lighting je proizvođač rasvetne opreme, specijalista za arhitektonsko, medicinsko, industrijsko, sportsko, ulično i spoljno osvetljenje, sa skoro tri decenije iskustva u ovom polju.

BUCK ima veliki broj nagrada za dizajn (industrijski, grafički, total dizajn), ali i za dobru poslovnu praksu (EY preduzetnik godine).

U nizu značajnih objekata koji su osvetljeni BUCK-ovom opremom, među najpoznatijima su Porsche, Coca Cola, Hemofarm, Pliva, Transneft, Bentley, koji se nalaze na 45 tržišta širom sveta.

Optička i energetska efikasnost BUCK-ovih proizvoda, njihova usaglašenost sa normama i vodećim svetskim trendovima, poboljšaće Vaš prostor. Bilo da je ordinacija, kancelarija, proizvodna, magacinska ili sportska hala, sala za sastanke ili fudbalski teren, biće to mesto gde će se ljudi osećati prijatno, a njihov rad će biti kvalitetan, obavljen sa minimalnim zamaranjem.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost