Weiss Light

Bulevar Milutina Milankovića 34 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/6355‑782
M: 062/286‑048

Weiss Light je prva srpska fabrika LED sijalica, a danas predstavlja lidera u oblasti proizvodnje LED rasvete u čitavom regionu. Proizvodni pogon smešten je u Ugrinovcima, na površini od 1200 m2 i u njemu se odvija kompletan proces proizvodnje, od repromaterijala do finalnog proizvoda. Zahvaljujući iskustvu dugom čitavu deceniju, danas smo u mogućnosti da ponudimo koncipirana rešenja LED sistema za osvetljavanje svih površina i objekata različitih vrsta i namena.

Ono što Weiss Light izdvaja je kvalitet materijala koje koristimo u procesima izrade, kao i noviteti koje nudimo tržištu i način proizvodnje. Investirajući u tehnologiju i osoblje, stekli smo mogućnost da tržištu konstantno nudimo nove ideje.

Laboratorija za istraživanje i razvoj opremljena je modernim mašinama i najsavremenijom 3D softverskom tehnologijom, koja omogućava kvalitetnu izradu konstrukcija u skladu sa postojećim zahtevima i najvišim standardima. Laboratoriju vode inžinjeri na najvišem nivou, industrijski, mašinski i estetski dizajneri.

Osim gotovih proizvoda, Weiss Light nudi i rešenja za redukciju troškova, proizvođačka rešenja, kao i terensku i tehničku podršku.

U fabrici je trenutno zaposleno 60 radnika, a kapacitet proizvodnje je veći od 2 miliona rasvetnih tela godišnje. Naš prioritet su kvalitet izrade, poštovanje rokova i pristupačne cene. Zahvaljujući sopstvenom proizvodnom pogonu, u mogućnosti smo da izađemo u susret različitim zahtevima i projektima.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost