Ugostiteljska oprema Beograd

Jablanica MP - sve za pekare, poslastičarnice i restorane

1. Jablanica MP - sve za pekare, poslastičarnice i restorane

Firma Jablanica MP nalazi se na Zvezdari u Beogradu, u Bulevaru kralja Aleksandra. Bavi se uvozom, izvozom i trgovinom na veliko i malo prehrambenom robom.
  • (0)
ASM Vemos - oprema za ugostiteljstvo

2. ASM Vemos - oprema za ugostiteljstvo

ASM Vemos se bavi uvozom i distribucijom profesionalne opreme za restorane, restorane brze hrane, klanice, pekare, poslastičarnice, ribarnice……...
  • (0)

Ugostiteljska oprema Beograd

Svako ko je ikada pokušao da otvori restoran ili drugi ugostiteljski objekat zna koliko je to komplikovan posao. Da bi restoran uspešno radio, sve kockice moraju da se uklope. Lokacija treba biti dobra, enterijer prijatan, osoblje ljubazno. Bitnije od svega navedenog je da hrana i piće budu perfektni za šta je pre svega zadužen šef kuhinje. Bilo da on lično sprema jela ili ima pomoćnike, veština i tajni sastojci nisu dovoljni. Kuhinja, kao i ceo ugostiteljski objekat moraju imati ugostiteljsku opremu najvišeg kvaliteta. Jedino će tako gosti imati potpuno i nezaboravno iskustvo. Pod ugostiteljskom opremom se podrazumeva sve što koristite za čuvanje, spremanje i serviranje hrane i pića. Kompanije sa spiska pred Vama nude širok izbor profesionalne ugostiteljske opreme. Kontaktirajte ih i zagarantujte svom lokalu pregršt stalnih gostiju. 

Niste pronašli firmu koju ste tražili?

Upis novih objekata na PlanPlus je uvek dobrodošao.