Maći 001 - distribucija, servisiranje i postavljanje automata za samoposluživanje

Stojana Dečermića 9 
11080 Beograd (Zemun) 
T: 011/375‑0103
M: 063/8488‑325

Osnovna poslovna delatnost kompanije "Maći 001" je da kao generalni zastupnik poznate italijanske firme SAECO vrši distribuciju, servisiranje i postavljanje automata za samoposluživanje na ugovorene lokacije. U pitanju su dve vrste automata:

  • Automati za tople napitke
  • Automati za hladne napitke i snek proizvode

Svi automati su pod potpunom sanitarnom i opšte-tehničkom kontrolom, koriste kvalitetne sirovine i pročišćenu vodu, što garantuje kvalitet i sigurnsot proizvoda. Automati primaju papirni i metalni novac, a kusur vraćaju u metalnom novcu.

Osim toga, pružamo Vam i mogućnost bezgotovinskog plaćanja. Svi naši automati su tehnički usklađeni sa standardima zaštite na radu i ističu se po maloj potršnji električne energije i vode.

Postavljanje automata, priključivanje na instalacije, redovno punjenje komponentama, kao i održavanje higijene i servisiranje automata rade naši saradnici, a jedina obaveza domaćina je obezbeđivanje odgovarajućeg prostora za postavljanje istog.

Ukoliko u Vašoj kompaniji postoji potreba za ovom vrstom usluga za sve dodatne informacije Vam stojimo na raspolaganju.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost