• Beocentar PVC - izrada i ugradnja drvene, ALU i PVC stolarije

  Banijska 9 
  11211 Beograd (Borča) 
  M: 063/7794‑130

  Kategorije

  Beocentar PVC se istče visokim kvalitetom izrade drvene, ALU i PVC stolarije kao i ugradnjom istih. Pored izrade i ugradnje stolarije, Beocentar PVC se bavi proizvodnjom garažnih vrata, aluminijumskih roletni, trakastih zavesa, rolo zavesa, rimskih zavesa, plise zavesa kao i komarnika za vrata i prozore.

  Veliki broj zadovoljnih klijenata su naša najbolja referenca

  Uspešnom realizacijom velikog broja projekata kao što su ugradnja PVC stolarije, roletni, trakastih i rolo zavesa pružili smo potpuno zadovoljstvo našim klijentima koji su naša najbolja preporuka što se odrazilo na angažovanje Beocentra PVC na najvećim projektima u zemlji kao što je “Beograd na vodi” gde smo ugradili rolo i trakaste zavese u velikom broju luksuznih stanova.

  Najviši kvalitet PVC i ALU profila za toplotnu i zvučnu izolaciju

  Fokus firme Beocentar PVC je na potpuniom zadovoljstvu klijenata koje postiže prizvodnjim i ugradnjom aluminijumske i PVC stolarije izrađene od najkvalitetnijih profila. Za toplotnu izolaciju PVC stolarijom koristimo Trokal prfile visoke izolacione vrednosti a za izradu i ugradnju aluminijumske stolarije koristimo ALU profile E45 sa toplotnom izolacijom.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost