• Beocentar PVC - izrada i ugradnja drvene, ALU i PVC stolarije

  Mileve Marić Ajnštajn 6 
  11073 Beograd (Novi Beograd) 
  M: 063/7794‑130

  Kategorije

  Beocentar PVC se bavi izradom i ugradnjom PVC i aluminijumske stolarije po meri, kao i izradom i ugradnjom roletni, komarnika, garažnih vrata i zavesa. Kao jedna od vodećih firmi za izradu i ugradnju PVC, ALU stolarije i rolo zavesa odnosno trakstih zavesa pružamo najkvalitetnije usluge u zemlji ali i inostranstvu po pristupačnim cenama. Glavni cilj firme Becentar PVC jeste potpuno zadovoljenje potreba svojih klijenata koji postižemo izradom i ugradnjom drvene, ALU i PVC stolarije najvišeg kvaliteta po pristupačnim cenama i u dogovorenom roku.

  Zadovoljni klijenti su naša najbolja referenca

  Veliki broj zadovoljnih klijenata su naša najbolja referneca koja nas preporučuje kao jednu od vodećih firmi za uzradu i ugradnju PVC i ALU stolarije, trakastih zavesa i rolo zavesa što je rezultiralo angažovanjem na velikom broju projekata u inostranstvu i zemlji kao što je “Beograd na vodi” gde smo u veliki broj stanova ugradli trakaste zavese i rolo zavese.

  Ostale uslige Beocentra PVC

  Pored primarne delatnosti kao što su izrada i ugradnja PVC stolarije i ALU stolarije, Becentra PVC se bavi proizvodnjom i ugrdanjom garažmih vrata, komarnika, aluminijumskih roletni i svih tipova zavesa za dom i polovni prostor kao što su trakaste zavese, zebra zavese, rolo zavese, plise zavese i rimske zavese.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost