Benzinska pumpa EKO - Zvezdara

Bulevar kralja Aleksandra 640 
11000 Beograd (Zvezdara) 
T: 011/2061‑500
M: 060/885‑4069

Kategorije

Kompanija EKO SERBIA a.d., članica grupe Hellenic Petroleum, vodeće naftne kompanije u Grčkoj i regionu jugoistočne Evrope, u Srbiji posluje kroz maloprodajnu mrežu od 55 benzinskih stanica pod brendom EKO. Osim prodaje svih vrsta goriva (EVRO Premijum BMB-95, EVRO BMB 98, evro-dizel i TNG) i maziva, EKO benzinske stanice nude i brojne dodatne sadržaje.

EKO benzinske stanice su moderni objekti dizajnirani tako da pruže najširi spektar usluga - sadrže mini markete sa pažljivo odabranim asortimanom potrošačkih proizvoda, kozmetiku za automobile i EKO maziva, automatske i ručne auto-perionice, igrališta za decu, bankomate, besplatni wi-fi; dok benzinske stanice na auto-putu imaju i kompleks restorana, snekbar i prodavnicu čuvenog lanca OLYMPUS PLAZA restorana iz Grčke.

EKO Smile program nagrađuje Vaše poverenje, donoseći Vam brojne poklon proizvode i pogodnosti prilikom kupovine na EKO benzinskim stanicama. Svaku Vašu posetu nekoj od 55 EKO benzinskih stanica u Srbiji, nagrađujemo poenima, a sakupljene poene možete zameniti za korisne i vredne poklone.

Postanite deo EKO Smile kluba vrlo jednostavno i nosite sa sobom EKO Smile Klub karticu ili koristite EKO Smile mobilnu aplikaciju i pretvorite svaki Vaš dolazak na EKO benzinsku stanicu u razlog za osmeh.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost