Benzinske pumpe Beograd

4. Benzinska i metan (CNG) pumpa Slap

Firma koja u Srbiji posluje više od 15 godina, u svojoj ponudi na benzinskoj pumpi ima CNG metan, koji košta 93 din. po kilogramu.
  • (1)

9. Benzinska pumpa EKO - Pančevački put

Kompanija EKO SERBIA a.d., članica grupe HELLENiQ ENERGY, vodeće naftne grupacije u regionu jugoistočne Evrope, u Srbiji posluje od 2002. godine kroz maloprodajnu...
  • (0)

Benzinske pumpe Beograd

Benzinske stanice i pumpe Srbiji nude sve vrste benzinskih i dizel goriva, motornih ulja i maziva, tečnosti za hladnjak i pranje vetrobranskih stakala, kao i niz drugih proizvoda koji Vam mogu biti od koristi na putu. Uz to, mnoge od njih nude i usluge samouslužnog pranja i usisavanja automobila, odnosno, okrepljenja u toku dužeg putovanja. Na gotovo svim bolje snabdevenim pumpama možete kupiti i dopuniti Vaš TAG uređaj i izbeći dosadno zadržavanje na naplatnim rampama. Uz to, velike kompanije kao što su Gazprom, NIS Petrol, OMV, Knez Petrol, EKO, Petrol ili Lukoil nude i specijalne bonus ili kartice za ostvarivanje popusta kojima možete ostvariti značajnu uštedu novca. Pred Vama je spisak benzinskih pumpi u gradovima Srbije, sa tačnim lokacijama i kontakt informacijama, za lakše planiranje Vašeg puta.

Niste pronašli firmu koju ste tražili?

Upis novih objekata na PlanPlus je uvek dobrodošao.