Bata Vrata - sigurnosna i sobna vrata prodaja i ugradnja

  • (2 recenzije)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije

Adresa

U blizini
Parking
  • Ulično parkiranje:
    Zona 3 (zelena)
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Dijana Vladicic
Dijana Vladicic

Vrlo ljubazni i profesionalni. Ispunjavaju rokove po dogovoru i koriguju sve svoje eventuane propuste o svom trosku. Nama su ugradili vrata i tek po ugradnji smo primetili da su ostecena u transportu sto se nije moglo videti ispod folije koju smo skinuli kada je bila gotova ugradnja. Pozvali smo i oni su u roku od tri dana dosli i postavili nova vrata koja su bez ostecenja i postavljena kako treba. Sada smo porucili sobna vrata pa cemo i to oceniti kada stignu. Za sada topla preporuka i najvisa ocena.

  • 27-02-2021
Ana Mari Noel
Ana Mari Noel

Ljubazni da, ali prevaranti. Ne isplati im se bas svaka igradnja za 3500. A ako zatim vrata sami ugradjujete, obavezno DOBRO pogledajte svaki milimetar sa svih strana. Sa nama su ostvarili super kontakt i mi nismo proverili lepo vrata koja su dovezli, racunas nece te zeznuti, kaze: ja sam dobro svuda pogledao u magacinu - i dobili smo vrata koja su im ispadala i koja su ostecena odozgo, ali garancijane ne vazi. Fiskalni nismo ni dobili. Toliko!

  • 01-09-2019
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!