Zastakljivanje terasa Beograd

Filter
Megaplast PVC i aluminijumska stolarija

1. Megaplast PVC i aluminijumska stolarija

Megaplast je jedan od lidera u proizvodnji i prodaji aluminijumske i PVC stolarije. Firma je osnovana pre nešto više od dve decenije i za to vreme obezbedila...
  • (2)

Zastakljivanje terasa Beograd

U nedostatku prostora često se odlučimo da zastaklimo i zatvorimo terasu kako bismo dobili više prostora, miran i svetao prostor za odmor ili jednostavno kutak za uživanje koji koristimo tokom čitave godine. Takođe, ukoliko želite da se rešite sa problemom nanosa vetra, prašine ili buke, pravo rešenje je zastakljivanje terasa. Ukoliko je Vaš stan u niskom prizemlju, onda je rešenje bezbednosti upravo zastakljivanje terasa, balkona, verande ili bašte.  Zastakljivanje se može izvesti na više načina, kao što je zastakljivanje PVC prozorima, kliznim sistemima, zatim jednoslojnim kaljenim staklom, providnim balkonskim harmo vratima, zastakljivanje terasa aluminijumskim prozorima, klizno-preklapajućim sistemima. U spisku pred Vama možete pronaći firme koje se profesionalno bave zastakljivanjem terasa, bašta i verandi, a da ne izgube svoju namenu i ostanu mesto u stanu gde ćete provoditi svoje trenutke za odmor.

Najčešće postavljana pitanja

  • Da li je zastakljivanje terase isplativo za Vaš stan?
  • Ukoliko želite da Vaša terasa ostane čista i da je možete koristiti tokom cele godine, onda zastakljivanje jeste rešenje za Vas. Cena zastakljivanja varira i može da se kreće od 175 evra po kvadratnom metru, ali sve zavisi za koji tip i mehanizam zastakljivanja se odlučite. Ako dobijete novi prostor koji je uređen i to postane Vaša bašta, kako letnja, tako i zimska, ulaganje u uređenje prostora zastakljivanjem se svakako isplati.
  • Koji je najbolji način zastakljivanja terasa?
  • Najbolje bi bilo da se pre nego što se odlučite konsultujete sa stručnim timom koji se bavi zastakljivanjem, kako biste pronašli najidealnije rešenje za Vaš prostor. Tim izlazi na teren kako bi premerio prostor, napravio proračun i pronašao najbolje rešenje koje može biti takvo da potpuno promeni i ulepša Vaš prostor, dok se cena formira na osnovu optimalne ponude.
  • Da li je moguće terasu pretvoriti u novu prostoriju?
  • Ukoliko Vam je potreban dodatni prostor i želite da imate poseban kutak, neophodno je da prilikom zastakljivanja terase obratite pažnju na toplotnu izolaciju. Postoje sistemi zastakljivanja sa toplotnom izlocaijom koji podižu standarde u zastakljivanju, a Vi dobijate novu prostoriju koja je drugačija, svetla i topla.
Niste pronašli firmu koju ste tražili?

Upis novih objekata na PlanPlus je uvek dobrodošao.