Balans Medika

5 1
1 recenzija
5
5
Svima preporucujem Balans Mediku i niko se nije pokajao, ukljucujuci i mene jer toliko strucnosti i profesionalizma na jednom mestu stvarno zasluzuje svaku preporuku. Nema cekanja i svi su izuzetno ljubazni. Kunem se u namestanje atlasa i dijagnostiku kvantnom metodom.
Bulevar despota Stefana 1 /III 
11103 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/322‑6826
M: 064/551‑5050

Balans Medika prvi holistički centar u Srbiji. Postoji 12 godina.

Balans Medika je orjentisana na integrativnu medicinu, alternativnu medicinu i prihvata proverene stručno ne osporene tradicionalne i alternativne postupke dijagnostike i rehabilitacije, koje mogu blagotvorno uticati na čovekovo zdravlje.

Ne postoji ni jedno bogatstvo koje se može meriti dobrim zdravljem.

Tim Balans Medike pomaže čoveku da uspostavi balans u svom telu kroz fizičku, psihičku, emocionalnu i duhovnu ravnotežu.

Stručnost, znanje, iskrenost, poštovanje, privatnost, diskrecija pomaže da ljudski život negujemo kroz najvišu vrednost – ZDRAVLJE.

U Balans Medika rade vrhunski stručnjaci od kojih možete dobiti savet, preporuku, dijagnostiku i tretmane za oblasti:

alternativna medicina, nameštanje atlasa, nameštanje želuca, nameštanje sinusa, tretman bolnih stopala sa izraženim čukljevima, kvantna medicina dijagnostika i tretman, kiropraktika, akupunktura i moksibustija, profesionalna orijentacija, zavisnost od interneta...

Atlas - nameštanje atlasa prvog vratnog pršljena. Prim. dr Dragan Vulović, specijalista fizijatar, iskustvo preko 30 godina. Nameštanje atlasa pomaže kod glavobolje, vrtoglavice, bolova u vratu, loše koncentracije, problema kičme i kičmenih pršljenova....

Hiropraktika - kiropraktika efikasna i proverena tehnika za bolove u zglobovima, tetivama i ligamentima. Ublažava posledice sportskih povreda, bolova u kostima, išijas, kolena - viši fizioterapeut Stefan Vasić

Nameštanje želuca i masaža želuca za bolje varenje. Terapeut Stefan Vasić pomaže kod hijatus hernije, podignutog i spuštenog želuca. Nameštanje želuca bez gorušice, nadutosti, podrigivanja, bola u grudima sličnog kao kod infarkta itd...

Nameštanje sinusa prof. Boris Jovanov veoma uspešno, bez kontraindikacija.

Rešite se bola u čelu, temenu glave, zapušenog nosa, suzenja očiju...

Hidrokolon - Zdrava probava, dobro zdravlje!

Kvantna medicina - medicina 21. veka.

Sistematski pregled svakog organa: štitna žlezda, srce, pluća, creva, kosti, zglobovi, jajnici, prostata, materica... Predispozicija za infarkt, moždani udar, dijabetes.

dr Tatjana Lalić, licencirani lekar kvantne medicine

Tretman stopala, tretman bolnih čukljeva bez operacije obuhvata nekoliko posebnih tehnika koje daju odlične rezultate. Aleksandra Maksimović, viši fizioterapeut, master integrativne medicine.

Japanska medicina - medicina za dug i zdrav život. Tomoko Tanuma licencirani terapeut akupunkture iz Tokia (Japan) sad u Beogradu. Pomaže kod nesanice, nervoznih creva, gastritisa, kod parova koji žele da se podvrgnu proceduri veštačke oplodnje..

Profesionalna orijentacija najbolja investicija u sebe i decu. Profesionalna orijentacija pravilan izbor škole, fakulteta, zanimanja. Dipl. psiholog Eleonora Vlahović najbolji stručnja za profesionalnu orijentaciju u Srbiji.

Preporučuje se osobama koje žele da saznaju koja su zanimanja najbolji izbor za njih, hoće da potvrde svoj i izbor koji su napravili sami ili sa roditeljima.

Preporuka - ne lutajte, potražite savet stručnjaka, kome je profesionalna orijentacija specijalizovana delatnost.

Ishrana - zdravo do idealne težine dr Bojana Mandić

Izgubite kilograme zdravo i pametno. Konsultujte stručnjaka.

Zavisnost od interneta - bolest 21. veka specijalni pedagog Nataša Kovačević pomoći će deci i odraslima da se oslobode zavisnosti vezane za internet, video igrice, internet kockanje, Facebook (društvene mreže)... Ne gubite vreme, pozovite odmah.

Balans Medika, strogi centar Beograda

Recenzije (1)

Tihana Lalic
Tihana Lalic 06-12-2017
Svima preporucujem Balans Mediku i niko se nije pokajao, ukljucujuci i mene jer toliko strucnosti i profesionalizma na jednom mestu stvarno zasluzuje svaku preporuku. Nema cekanja i svi su izuzetno ljubazni. Kunem se u namestanje atlasa i dijagnostiku kvantnom metodom.

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost