Aviv Park Zvezdara

Živka Davidovića 86 
11000 Beograd (Zvezdara) 
T: 011/288‑0141

Radno vreme

Ponedeljak Mo
10:00-22:00
Utorak Tu
10:00-22:00
Sreda We
10:00-22:00
Četvrtak Th
10:00-22:00
Petak Fr
10:00-22:00
Subota Sa
10:00-22:00
Nedelja Su
10:00-22:00

Kategorije

Aviv Park Zvezdara nalazi se u ulici Živka Davidovića broj 86 (preko puta Rudo zgrada na Konjarniku) i prostire se na površini od jednog hektara. Izgrađen je na pet nivoa, sa ukupnom bruto površinom od 13.000 kvadratnih metara, od čega 11.500 zauzima maloprodajni prostor. Posetiocima je na raspolaganju 270 parking mesta. Ovo je treći projekat izraelske kompanije Aviv Arlon u Srbiji, koja je pre toga otvorila prvi ritejl park u Pančevu jos 2011. godine a nakon toga i ritejl park u Zrenjaninu.

Osim hipermarketa Univerexport, koji zauzima 2.500 kvadratnih metara, u Aviv Parku Zvezdara smeštene su i radnje sa garderobom, elektronikom, kućnim dekorom, obućom, dečije prodavnice, restorani, igraonica, uslužne delatnosti i slično (neki od brendova su Takko, JYSK, Lilly, DM, Golden Beauty Shop, Laguna, Đak sport, Tehnomanija, Sani optik, Metro, Oviesse Kids). Posebno mesto zauzima Food Court sa interesantnom ponudom brze hrane.

S obzirom na to da je reč o najnaseljenijoj opštini prestonice, kao i da je lokacija Aviv Parka Zvezdara dobro povezana sa svim delovima grada, kao što su mnogobrojne linije gradskog saobraćaja koje vode iz različitih delova grada do Ustaničke, ali i Bulevara kralja Aleksandra, velika su prednost za tržni centar u ovom delu Beograda.

Osnovna namera Aviv Parka Zvezdara je da se stanovnicima Zvezdare, Konjarnika, pa čak i obližnjih prigradskih naselja pruži dobra ponuda za kupovinu na jednom mestu za celu porodicu.

"Svi naši posetioci osim kupovine mogu da uživaju i u mnogobrojnim besplatnim zabavnim sadržajima. Kroz organizaciju različitih aktivnosti, edukativnih, kreativnih i zabavnih, namenjenih različitim starosnim grupama, nastojimo da damo jedinstven i prepoznatljiv pečat Aviv Parku i da svim posetiocima ponudimo mesto dobre zabave uz, pre svega, povoljnu kupovinu. Želja nam je da postanemo omiljeni komšija u kraju!", ističu zaposleni Aviv Parka Zvezdara.

Više informacija o Aviv Parku Zrvezdara, novostima, brendovima u Parku i besplatnim događajima za posetioce, možete pronaći na web stranici: avivpark.com/zvezdara i na FB strani: www.facebook.com/AvivParkZvezdara

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite

Slični objekti

© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost