Stadion Shopping Centar

Zaplanjska 32 
11010 Beograd (Voždovac) 
T: 011/630-5807

Radno vreme

Pon Mo
10:00-22:00
Uto Tu
10:00-22:00
Sre We
10:00-22:00
Čet Th
10:00-22:00
Pet Fr
10:00-22:00
Sub Sa Zatvoreno
10:00-22:00
Ned Su
10:00-22:00

Pogodnosti

Obezbeđen parking, perionica

Stadion Shopping Center jedinstven je objekat u Evropi koji na svom krovu poseduje fudbalski teren, zbog čega spaja dve najveće strasti – kvalitetnu kupovinu i fudbal.

Stadion SC, smešten je na Voždovcu i jedini je shopping mall u ovom delu grada . Prodajni prostor centra raspoređen je na pet nivoa, od kojih su nivo -2 i -1 određeni za parking prostor, dok su nivoi 0, +1 i +2 kupovne zone.

Svojim neobičnim izgledom i savremenim dizajnom privlači veliki broj posetilaca koji su u prilici da kupuju u radnjama poznatih svetskih brendova i uživaju u restoranima i kafićima sa raznolikom ponudom hrane i pića. Za najmlađe posetioce centra predviđena je jedinstvena zabava u najvećoj igraonici u gradu. Igraonica Dreamland poseduje kutak za bebe i za stariju decu, a roditeljima omogućava da se opuste i bezbrižno uživaju u kupovini.

Stadion Fudbalskog kluba Voždovac izgrađen je na krovu centra i raspolaže sa preko 5.000 sedišta.

Objekat Stadion SC obuhvata i BIG HALL prostor predviđen za održavanje sajmova, revija, korporativnih događaja i drugih manifestacija koje podrazumevaju kapacitet do 1.200 osoba. Zastakljena dvorana, industrijski dizajnirana, pruža lep pogled na panoramu Beograda.
VIP sala, idelan prostor za korporativne proslave i svadbena veselja smeštena je na vrhu objekta Stadion Shopping Centra i pogled iz nje usmeren je na teren FK Voždovca.

Šoping

Ljubiteljima dobre kupovine na raspolaganju je veliki broj poznatih brendova kako sportske , tako i trendi i elegantne gardarobe. Uz modernu odeću, kupci mogu birati i kvalitetnu obuću u velikom broju radnji. Neophodni asesoar koji podrazumeva kvalitetne torbe i nakit, posetioce očekuje skoro na svakom koraku. Svi oni koji centar posete radi odabira nameštaja za svoju kuću na pravom su mestu, budući da su im na raspolaganju radnje sa najboljim nameštajem i tehnikom, kao i veliki supermarket. Prisutne su i radnje sa mobilnim telefonima, a za one koji žele na jednom mestu da imaju sve, tu su i kozmetički salon, optika, banka, apoteka, menjačnice i pošta.

Gastronomija

Veoma bitan segment nakon kupovine je hrana, koje u Stadion SC ima u izobilju i na svakom nivou. Gastronomski centar ipak je smešten na nivou +2 gde posetioci imaju najveći mogući izbor hrane sa svih svetskih podneblja.

Zabava

Pored slot kluba i game pub-a zabava za odrasle se može pronaći i na fudbalskom terenu FK Voždovca, dok najmlađi posetioci mogu uživati u prostranoj igraonici Stadion SC.
Svoje posetioce uveseljavamo i atraktivnim manifestacijama koje se odlikuju zabavnim sadržajima za decu i odrasle uz bogat program i lepo druženje.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus-a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2017 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu