Autopromet - ovlašćeni prodavac i serviser Opel vozila

Autoput za Zagreb 5 
11271 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/319-0108, 2604-254
F: 011/319-3150

Radno vreme

Pon Mo
08:00-18:00
Uto Tu
08:00-18:00
Sre We
08:00-18:00
Čet Th
08:00-18:00
Pet Fr
08:00-18:00
Sub Sa
09:00-14:30
Ned Su
ne radi

Kartice

Sve platne kartice, Čekovi građana

AUTOPROMET je jedan od najvećih ovlašćenih distributera i servisera Opel vozila u Srbiji.

Kod nas, na Bežanijskoj kosi, možete izabrati Vaše novo Opel vozilo, održavati ga po najvišim standardima i u najkraćem roku, obaviti tehnički pregled, registraciju bez dolaska u MUP i osigurati.

Posedujemo visok nivo radne i tehnološke osposobljenosti, fokusirani smo na Vaše potrebe i konstantno unapređujemo nivo usluga uz ponudu aktuelnih modela vozila koji su Vam na raspolaganju u najkraćem roku.

Naša ponuda automobila obuhvata sve aktuelne modele koje Vam, zahvaljujući sveobuhvatnoj usluzi, možemo staviti na raspolaganje u najkraćem mogućem roku. Posetite nas u našem prodajnom salonu ili se informišite putem naših web stranica upotrebom opcije „konfigurator vozila“, kojom Vam nudimo mogućnost da sami konfigurišete Vaše Opel vozilo. Izaberite model, boju, vrstu motora i menjača, i još mnogo opcija.

U svom sastavu Autopromet obuhvata servis opremljen savremenom tehnologijom, a naša tehnička lica su prošla najstrože standarde obuke kompanije Opel.

Na raspolaganju su Vam: mehaničarske usluge, limarsko-farbarske usluge, autodijagnostika, usluge autoelektronike, vulkanizerske usluge i zamenska vozila.

Nudimo Vam i mogućnost nabavke originalnih Opel rezervnih delova uz neizostavnu garanciju kako na delove tako i ugradnju.

Za Vas, sve usluge na jednom mestu.

Imate mogućnost da kod nas obavite tehnički pregled vozila, izaberete neku od ponudu iz široke paleta osiguranja od autoodgovornosti uz izdavanje registracionih nalepnica bez odlaska u MUP.

.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus-a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2017 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu