Auto servis Fokus

  • (2 recenzije)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Kategorije

Adresa

Gradski prevoz
  • Umljenovićeva (221 m)
  • Medaković 2 (310 m)
  • Baza Voždovac (141 m)
Prikaži još

Recenzije

sbb Eon
sbb Eon

Imam dobra iskustva sa Pedjom, posao radi pošteno i kako treba. Podržavam i mladog momka koji lma volju da uči i već mnogo toga zna. Ali OCA... On je katastrofalan, psuje pred mušterijama, vređa ih i čim neko dodje sa svojim delovima otera ga. Pozvao sam servis i tražio Pedju koji nije bio tu, javio se njegov otac. Kada sam mu spomenuo da imam svoje delove on me je opsovao i rekao da je bolje da mi to neko drugi radi. Podrška za Pedju i savet da se njegov otac ne meša u posao jer ce tako izgubiti mnogo mušterija. Zbog toga dajem ocenu 1!!!

  • 09-12-2021
Purple Cello
Purple Cello

Ovaj servis mi je upropastio auto. Uopste ne preporucujem da idete kod Pedje ili njegovog oca. Naime posle jednog lakseg sobracajnog udesa gde mi je udaren prednji tocak na Ford Fokusu 2016 godiste, otisla mi je letva volana. Zasto? Kako sam kasnije saznao od pravog majstora, manzetna koja sprecava vodu i blato da udje u letvu nije namestena (iz kog razloga - ne znam) i to je dovelo do kompletnog ostecenja letve volana koja je za ovaj model Forda veoma specificna jer je elektronska. Na trzistu je trenutno nema s' obzirom da je u pitanju 'noviji' model tako da sada iako je leto ja ne smem da mrdnem iz Bg-a :( Zaista veliki javasluk i ne profesionalizam od strane Auto Servisa Fokus. Bezite sto dalje!!!

  • 08-07-2021
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!