• Auto centar Anđelković

  Stolačka 8 
  11040 Beograd (Savski Venac) 
  T: 011/2652‑385, 2682‑357
  M: 069/2682‑357
  F: 011/2653‑156

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  09:00-17:00
  Utorak Tu
  09:00-17:00
  Sreda We
  09:00-17:00
  Četvrtak Th
  09:00-17:00
  Petak Fr
  09:00-17:00
  Subota Sa
  09:00-15:00
  Nedelja Su
  ne radi

  Auto centar Anđelković osnovan je davne 1961. godine kao samostalna zanatska radionica, a 1980. godine postaje auto centar. Posedujemo dugogodišnje zanatsko iskustvo i znanje o automobilima koje Vam stoji na raspolaganju u našim radionicama, smeštenim na Savskom Vencu.

  AC Anđelković daje posebne pogodnosti pravnim licima za servis i održavanje putničkih, kombi i lakih teretnih vozila. Imamo sve na jednom mestu. Vršimo servis i popravku:

  • svih vozila iz evropskog programa (Fiat, Alfa Romeo, Volkswagen, Audi, Škoda, Seat, Renault, Citroen, Peugeot, BMW, Opel itd.), kao i
  • svih vozila iz azijskog programa (Toyota, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Hyundai itd.)

  Svi delovi koje ugrađujemo su originalni auto delovi poznatih svetskih brendova. Za svaki ugrađeni deo dajemo garanciju propisanu od strane proizvođača. Takođe vršimo ugradnju auto delova koje Vi donesete, sa tom razlikom da na njih ne dajemo garanciju.

  Usluge koje vršimo su:

  • Servisiranje i popravka motora
  • Mašinska obrada glave motora
  • Elektronika i dijagnostika
  • Autoelektrika
  • Ugradnja auto gasa
  • Popravka i održavanje kočnica
  • Provera i zamena amortizera
  • Vulkanizerske usluge
  • Centriranje trapa
  • Test i čišćenje dizni
  • Servis i popravka auto klima
  • Bio čišćenje auto klima
  • Šlep služba.

  Motor je taj koji pokreće automobil i stoga mu je potrebno posvetiti posebnu pažnju, kako bi radio dugo i besprekorno. Navešćemo najbitnije stvari koje treba kontrolisati i na vreme otklanjati kvarove, radi dobre kondicije Vašeg automobila:

  Mehaničarske usluge - Auto centar Anđelković obavlja kompletan obim poslova i poseduje moderne, specijalne alate, kao i svu potrebnu tehničku dokumentaciju za Vaš automobil. Kako bi mehanika automobila ispravno radila, potrebni su periodični zahvati koje treba redovno obavljati, kao što je zamena ulja i filtera, zamena kaiševa, rolera, svećica, kablova, kao i creva za protok goriva i rashladne tečnosti.

  Mašinska obrada glave motora - Zbog lošeg rada motora nekad je potrebno popraviti glavu motora. AC Anđelković poseduje ispitni i obradni centar za popravku glava motora, opremljen savremenim mašinama za popravku, obradu i proveru glava motora.

  Elektronika i dijagnostika - Za pristup kvarovima koji su vezani za ECU (kompjuter za elektronsko upravljanje motora) posedujemo odgovarajuće dijagnostičke uređaje. Ovi kvarovi najčešće su vezani za elektronske davače koji su postavljeni da unaprede bezbednost i kvalitet korišćenja vozila, kao što su ABS, ESP, ASR, Airbag, elektronsko podešavanje retrovizora, prozora, sedišta i mnogi drugi uređaji. Naš servis raspolaže sa 7 dijagnostičkih uređaja, originalnim radioničkim podacima i električnim šemama pomoću kojih rešavamo nastale probleme u elektronici.

  Ugradnja auto gasa - AC Anđelković ovlašćeni je serviser robne marke Landi Renzo S.p.A-Italija. Naši specijalizovani majstori ugrađuju plinske uređaje po svim zakonskim normama i sa naročitom pažnjom, tako da korisnici naših usluga prilikom atestiranja nemaju nikakvih problema.

  Popravka i održavanje kočnica - Sistem za kočenje ima ključnu ulogu za bezbednost. Njegovi bitni delovi su: kočiona tečnost, diskovi, doboši, disk pločice, paknovi, kočioni cilindri, vodovi, creva i sajla za ručnu kočnicu. Servis poseduje adekvatne mašine i alate da njihovo održavanje i popravku obavi maksimalno profesionalno.

  Provera i zamena amortizera - Naš auto servis poseduje specijalnu mašinu za proveru vešanja i amortizera na vozilu. Možemo ustanoviti ispravnost amortizera i ostalih delova vešanja, a po potrebi izvršiti i zamenu. Ovlašćeni smo da u ime kompanije EuroAuto d.o.o. vršimo obradu reklamacija proizvoda iz njihovog prodajnog asortimana u garantnom roku.

  Vulkanizerske usluge - Svojim mušterijama pružamo sve vrste vulkanizerskih usluga. Raspolažemo najsavremenijim mašinama za montažu, demontažu i balansiranje točkova, ispravljanje felni i pumpanje guma azotom. Kod nas možete kupiti unutrašnje i spoljašnje pneumatike za sve vrste putničkih, kombi i lakih dostavnih vozila.

  Centriranje trapa - Kada je trap vozila pravilno centriran imate potpunu kontrolu nad vozilom, a pneumatici ostaju očuvani. Naš servis vrši centriranje (reglažu) trapa najmodernijim uređajem koji u bazi ima sva vozila proizvedena zaključno sa 2015. godinom.

  Test i čišćenje dizni - Na našim prostorima najveći problem vozačima predstavlja nekvalitetno i prljavo gorivo, koje brzo zaprlja dizne, te dolazi do lošeg raspršivanja goriva. Ovo rezultira nekontrolisanom potrošnjom i gubitkom snage motora. Provera ispravnosti dizni obavlja se naročitim aparatom koji obuhvata test nepropusnosti, test protoka i oblik mlaza ubrizgavanja, kao i proveru električne ispravnosti. Istim aparatom vrši se i čišćenje, uz pomoć ultrazvuka i specijalne tečnosti.

  Auto klime - Održavanje auto klime za nas je rutinski posao, jer su naši majstori stručno obučeni za održavanje, servisiranje i popravku rashladnih uređaja. Provera i dijagnostika se vrše uz pomoć uređaja koji kompjuterskim radom vakuumira čitav sistem, izvlači stari freon i ulje i proverava zaptivenost sistema. U održavanje auto klima spada i antibakterijsko čišćenje isparivača klima uređaja i ventilacionih kanala.

  Pored svega navedenog, AC Anđelković vrši usluge kompletne registracije i tehnički pregled vozila za sva putnička i teretna vozila do 3,5t. Ovde spadaju redovan godišnji tehnički pregled, kontrolni mesečni, šestomesečni, kao i tehnički pregled za motorcikle.

  U našoj agenciji možete obaviti kompletnu registraciju i osiguranje Vašeg vozila. Vršimo izdavanje registracione nalepnice bez odlaska u MUP, izdavanje zelenog kartona, osiguranje vozila, pripremu dokumentacije za atestiranje plina, a rado ćemo Vam odgovoriti na pitanja i dati savet u vezi svega što Vas interesuje.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost