Ambulanta za fizikalnu medicinu Activo

  • (5 recenzija)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije

Adresa

U blizini
Parking
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Yana Angel
Yana Angel

Uzas

  • 02-09-2022
Ivan Brezina
Ivan Brezina

Jos nisam bio..ali idem u ova dva dana

  • 24-01-2022
Alenka
Alenka

Pre nekoliko godina sam posle dugog trazenja nasla Activo. Prosla sam daleki put ali na kraju se je isplatilo. G. Milan me je spasio bolova u vratu i kicmi. Sad kad god dolazim u Beograd idem na terapiju. Mnogo lakse bi mi bilo, da se presele u Sloveniju.

  • 26-11-2021
Silvija Mrljes
Silvija Mrljes

Veoma zadovoljna odnosom celokupnog tima na čelu sa Milanom - Mićom, koji je više od 'Manitas del plata'! S različitom problematikom ih posećujem već 2 god. (na po 6-7 meseci) i apsolutno preporučujem!

  • 25-03-2021
Ljiljana
Ljiljana

Kad sam, posle slučajno dobijene preporuke, potražila na internetu Activo i pročitala pet komentara na nivou hvalospeva i nijedan drugačiji, priznajem da sam bila malkice skeptična. Onda sam pronašla podatke o učešću stručnog dvojca ova anbulante na simpozijumima, njihove radove, i zakazala termin. Sada ja ne znam kojim rečima da dovoljno nahvalim ono što sam tamo doživela i poboljšanje mog stanja. Šest meseci su me zamajavali po domu zdravlja i u dve privatne ordinacije, a moje rame i ruka bili su sve manje pokretni. Ne, nije sve "kao rukom odneto" jer sam toliko lutala i povreda je bila krajnje zapuštena. Ali mi je Srđan, sa non-stop osmehom, sve lepo objasnio, sa nekoliko pokreta i oritiska na pravo mesto pomogao koliko je mogao, odredio mi vežbe i insistirao da mu javim kako napredujem, jer sam morala na put. Nije mi rekao da "moram na najmanje 10 terapija", nije dodatno naplatio elastične trake, injekciju... Samo fiksnu cenu dolaska u kom su sadržani pregled, manuelna terapija, saveti. I da - ovo nisu nikakvi "kostolomci", već iskusni terapeuti koji su radili na VMA i dodatno se usavršavali u inostranstvu za tehnike koje se kod nas ne uče. Uz veliku zahvalnost Activu, svakom ga iskreno preporučujem.

  • 08-01-2014
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!