Activo - Physical Medicine Treatments and Rehabilitation

  • (5 reviews)
Is this your business?

Manage your profile completely free! Confirm and update information, respond to reviews and communicate with your customers.

Confirm information

Address

Nearby
Parking
Public transport
Show more

Reviews

Yana Angel
Yana Angel

Uzas

  • 02-09-2022
Ivan Brezina
Ivan Brezina

Jos nisam bio..ali idem u ova dva dana

  • 24-01-2022
Alenka
Alenka

Pre nekoliko godina sam posle dugog trazenja nasla Activo. Prosla sam daleki put ali na kraju se je isplatilo. G. Milan me je spasio bolova u vratu i kicmi. Sad kad god dolazim u Beograd idem na terapiju. Mnogo lakse bi mi bilo, da se presele u Sloveniju.

  • 26-11-2021
Silvija Mrljes
Silvija Mrljes

Veoma zadovoljna odnosom celokupnog tima na čelu sa Milanom - Mićom, koji je više od 'Manitas del plata'! S različitom problematikom ih posećujem već 2 god. (na po 6-7 meseci) i apsolutno preporučujem!

  • 25-03-2021
Ljiljana
Ljiljana

Kad sam, posle slučajno dobijene preporuke, potražila na internetu Activo i pročitala pet komentara na nivou hvalospeva i nijedan drugačiji, priznajem da sam bila malkice skeptična. Onda sam pronašla podatke o učešću stručnog dvojca ova anbulante na simpozijumima, njihove radove, i zakazala termin. Sada ja ne znam kojim rečima da dovoljno nahvalim ono što sam tamo doživela i poboljšanje mog stanja. Šest meseci su me zamajavali po domu zdravlja i u dve privatne ordinacije, a moje rame i ruka bili su sve manje pokretni. Ne, nije sve "kao rukom odneto" jer sam toliko lutala i povreda je bila krajnje zapuštena. Ali mi je Srđan, sa non-stop osmehom, sve lepo objasnio, sa nekoliko pokreta i oritiska na pravo mesto pomogao koliko je mogao, odredio mi vežbe i insistirao da mu javim kako napredujem, jer sam morala na put. Nije mi rekao da "moram na najmanje 10 terapija", nije dodatno naplatio elastične trake, injekciju... Samo fiksnu cenu dolaska u kom su sadržani pregled, manuelna terapija, saveti. I da - ovo nisu nikakvi "kostolomci", već iskusni terapeuti koji su radili na VMA i dodatno se usavršavali u inostranstvu za tehnike koje se kod nas ne uče. Uz veliku zahvalnost Activu, svakom ga iskreno preporučujem.

  • 08-01-2014
Write review

Rating:

Inaccurate data?

If you have noticed an error in the published data, please contact us.

Report an error!