Agencija za selidbe Selidbe Best Moving

4 1
1 recenzija
4
5
U Beogradu postoji desetine agencija za selidbe. Agencija za selidbe Milosevic je jedna od njih.
Vojvode Vlahovića 29 
11000 Beograd (Voždovac) 
M: 063/164‑0957

Radno vreme

Ponedeljak Mo
00:00-24:00
Utorak Tu
00:00-24:00
Sreda We
00:00-24:00
Četvrtak Th
00:00-24:00
Petak Fr
00:00-24:00
Subota Sa
00:00-24:00
Nedelja Su
00:00-24:00

Kategorije

Agencija za selidbe i transport Best Moving vam pruža profesionalnu i kvalitetnu uslugu selidbe. Selidbe su same po sebi jako stresan i komplikovan proces, a često i niste zadovoljni konačnim ishodom, jer zahteva profesionalan rad da bi selidba postala zadovoljstvo i prošla bez ikakvih poteškoća. Mi smo profesionalci u tom poslu, i upravo iz tog razloga možete sa sigurnošću angažovati našu agenciju za selidbe. Naše ljubazno osoblje ce vam izaći u susret i spakovati sve vaše stvari u kartonske kutije. Pre svake selidbe najbitnije je da sitne stvari spakujete u kese ili kutije, knjige zbog težine staviti u manje petoslojne kutije,sve lomljive stvari dobro spakovati i označiti markerom. Kod selidbe pakovanje i raspakivanje može biti jako zamoran posao.

Možete bez problema da prepustite našem timu koji će pažljivo i stručno zaštititi i spakovati sav vaš nameštaj i ostale stvari kako ne bi došlo do oštećenja tokom selidbe. Nakon selidbe naš stručni tim ce stvari otpakovati i staviti na vaše željeno mesto.

Kod nas možete kupiti kutije za selidbu bilo koje vrste i mi ćemo vam besplatno dostaviti na vašu adresu. Uvek možete vratiti neiskorišćene kutije. Naša agencija u najkraćem mogućem roku može vam izvršiti besplatnu procenu selidbe vaših stvari. Vršimo selidbe stanova (manjih ili većih) poslovnih prostora, i raznih drugih objekata na području cele Srbije. Selidbe obavljamo po povoljnim cenama i po dogovoru. Demontaža i montaža je uvek uračunata u cenu selidbe, ali mora posebno da se naglasi da je potrebna demontaža i montaža da bi poslali obučene i profesionalne stolare za takvu vrstu usluge.

Recenzije (1)

OOOO1
OOOO1 14-01-2017
U Beogradu postoji desetine agencija za selidbe. Agencija za selidbe Milosevic je jedna od njih.

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost