Agencija za selidbe Selidbe Beograd

5 1
1 recenzija
5
5
Fenomenalni ste, svaka preporuka za vasu firmu!
Ratka Pavlovića 16 
11050 Beograd (Zvezdara) 
M: 064/425‑2577

Radno vreme

Ponedeljak Mo
00:00-24:00
Utorak Tu
00:00-24:00
Sreda We
00:00-24:00
Četvrtak Th
00:00-24:00
Petak Fr
00:00-24:00
Subota Sa
00:00-24:00
Nedelja Su
00:00-24:00

Kategorije

Selidbe Beograd - agencija je osnovana pre osam godina sa namerom da pruži sveobuhvatne i visoko kvalitetne usluge u selidbi po principu “ključ u ruke” – od profesionalnog pakovanja, utovara u vozilo, sigurnog transporta i istovara do raspakivanja i demontaže / montaže nameštaja.

Nakon osam godina poslovanja, sa sigurnošću možemo reći da smo uspeli u našoj nameri da, zahvaljujući svom profesionalizmu, pouzdanom i odgovornom pristupu poslu, uspešno preselimo skoro 10,000 naših sugrađana, kako pravnih, tako i fizičkih lica u njihove nove domove ili poslovne prostore.

Naša kompanija danas ima 20 radnika, potpuno obučenih za svaku vrstu i segment selidbe kao što su profesionalno pakovanje, kombi prevoz, montaža i demontaža nameštaja, zaštita predmeta i siguran prenos teških stvari (termoakumulacione peći, klaviri, sefovi, različite industrijske mašine i ostali teret koji zbog svog gabarita, težine ili osetljivosti zahteva posebnu pažnju ili uslove tokom transporta). Naši zaposleni poseduju iskustvo i brzinu neophodnu da bi se selidba izvršila na najbezbedniji i najkvalitetniji mogući način. Takođe, ukoliko želite da nas angažujete isključivo za utovar ili istovar robe i za to vam stojimo na raspolaganju.

Agencija za Selidbe Beograd je jedinstvena i po tome da za sve predmete koje prevozi / preseljava daje garanciju i da je na raspolaganju 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Geografska razdaljina nam takođe ne predstavlja problem tako da vršimo selidbe po celoj Srbiji (Kragujevac, Čačak, Valjevo, Novi Sad, Užice, Niš, Zrenjanin, Subotica, Pančevo...) i Evropi. i - to uz uvek najpovoljnije cene. Na vama je samo da nam kažete gde i kada se selite, a ostalo bez brige prepustite nama.

Recenzije (1)

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost