Agencija za nekretnine Dom Invest nekretnine

Narodnih heroja 5 /33 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/6147‑233
M: 063/433‑801

Kategorije

Agencija Dom Invest nekretnine pruža usluge posredovanja u prometu i zakupu nepokretnosti. Sigurnost i profesionalnost čine pokretačku snagu i neodvojiv deo našeg poslovanja. U našoj ponudi nalaze se stanovi, kuće i poslovni prostor različite namene i kvadrature.

Naši licencirani agenti poseduju višegodišnje iskustvo u radu i stručno su osposobljeni za pružanje usluga pri kupovini, prodaji i izdavanju nekretnina, kao i u proceni vrednosti nepokretnosti. Svakom klijentu pristupamo profesionalno, uzimajući u obzir njegove želje, potrebe i mogućnosti.

Advokatski tim Dom Invest nekretnina tu je da obezbedi potpunu pravnu sigurnost naših klijenata. Naši iskusni advokati će izvršiti proveru dokumentacije, izradu predugovora i kupoprodajnih ugovora i uvek će veoma rado pružiti potreban pravni savet.

Naša agencija ostvarila je uspešnu saradnju sa nizom banaka, koje našim klijentima obezbeđuju najbolje uslove prilikom kupoprodaje ili zakupa nepokretnosti. Najkraći put do željene nekretnine vodi upravo preko Dom Invest nekretnina.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost