Agencija za nekretnine City Expert Global

Miše Vujića 2  
11108 Beograd (Palilula) 
T: 011/4426‑000

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-20:00
Utorak Tu
09:00-20:00
Sreda We
09:00-20:00
Četvrtak Th
09:00-20:00
Petak Fr
09:00-20:00
Subota Sa
10:00-18:00
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

City Expert je onlajn agencija za posredovanje u prometu nepokretnosti. Sa nama možete brzo i transparentno prodati ili izdati nekretninu bez skrivenih troškova po najnižoj proviziji na tržištu. Kao kupac i zakupac možete pronaći stan, kuću ili poslovni prostor potpuno besplatno.

Mi kao onlajn agencija za nekretnine koristimo napredne tehnologije da bi ubrzali proces prometa nekretnina. Kako poslujemo transparentno, sve informacije objavljujemo na sajtu i na taj način korisnicima štedimo vreme jer im omogućavamo da unapred znaju šta da očekuju od nekretnine koja ih interesuje. Vlasnici će upoznati samo zaista zainteresovane kupce i zakupce koji već znaju sve najvažnije informacije o nekretnini i spremni su da daju ponudu.

Na terenu imamo ceo tim fotografa koji dolazi na lokaciju i fotografiše stan, kuću ili poslovni prostor.

U produkciji imamo ceo tim koji pravi interaktivnu prezentaciju nekretnine koja pored HD fotografija, video snimka i interaktivne mape, ima i prikaz u 360° tehnologiji. Prezentacija korisnicima pomaže da se kroz virtuelno razgledanje detaljno upoznaju sa nekretninom koja ih interesuje.

Naš pravni tim je tu da pomogne oko dokumentacije, predugovora i ugovora i da pomogne u vezi sa pravnim pitanjima i nedoumicama.

Naši agenti su tu da, kao i uvek, vode proces pregovora i da pomognu pri zaključenju ugovora.

Pored toga imamo IT tim koji radi na održavanju i daljem unapređivanju celog našeg sistema.

Za vlasnike

  • Kako se onlajn agencija ne razlikuje mnogo od tradicionalne agencije, sa nama ćete moći da prodate, izdate, kupite i zakupite stan, kuću ili poslovni prostor.
  • Nudimo najnižu proviziju na tržištu.
  • Za vas ćemo izraditi onlajn prezentaciju nekretnine koja će biti vidljiva milionima korisnika.
  • Ukoliko izdajete stan, kuću, poslovni prostor ili nudite uslugu kratkoročnog izdavanja – stan na dan, jedna prezentacija i jedan ugovor će važiti neodređeno. Ako želite ponovo da oglasite nekretninu za izdavanje, dovoljno je samo da nas pozovete.
  • Ako prodajete nekretninu bićemo tu za vas od početka do kraja, od pripreme dokumentacije, fotografisanja do zaključenja ugovora o prodaji.
  • Sa onlajn modelom poslovanja kupci i zakupci pronalaze vas, jer uz veliku vidljivost i napredno oglašavanje, vaša ponuda je tamo gde treba da bude – na internetu, dostupna svima i uvek.

Za kupce i zakupce

  • Naš vebsajt je napravljen sa ciljem da pruži bogato korisničko iskustvo gde će vam sve informacije biti dostupne na klik.
  • Informišite se o opremljenosti, troškovima, delu grada i pogledajte medijsku prezentaciju nekretnine.
  • Zakažite gledanje samo one nekretnine za koju već znate da vas interesuje.
  • Sve naše usluge su za kupce i zakupce u potpunosti besplatne. Sa nama je zaista lako doći do stana bez provizije.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost