Zubno-protetska laboratorija Čakan Dental

Cvijićeva 112 
11120 Beograd (Palilula) 
T: 011/2752‑357
M: 063/802‑6907

Zubno-prototska laboratorija Čakan Dental nalazi se u Cvijićevoj ulici, u Beogradu. Jedna je od najsavremenijih laboratoija u Srbiji. Laboratorija je opremljena aparatima i opremom koja predstavlja poslednje dostignuće tehnike u ovoj oblasti. Zahvaljujući definiciji prostora gde je unapred određena pozicija svih elemenata, kao i učesnika u radu, u mogućnosti smo da pružimo vrhunski kvalitet naših usluga, kako fiksnih, tako i mobilnih radova.

Osnivač Čakan Dental laboratorije je doktor stomatologije Vladimir Čakan, koji je svoje profesionalno iskustvo stekao na VMA, potom u ŽTP-u, kao i redovnim učešćima na domaćim i inostranim kongresima. Čakan Dental Lab je prva i jedina laboratorija na Balkanu koja je dobila sertifikat kvaliteta Vita Masterlab.

Usluge Čakan Dental laboratorije:

  • CAD/CAM tehnologija
  • Fiksna protetika
  • Mobilna protetika
  • Zubne nadoknade na implantatima
  • Uslužna izrada nadoknada

Po završetku protetskog rada laboratorije može izdati i specifikaciju ugrađenog materijala. Dođite i uverite se u naš kvalitet. Čakan Dental Lab je garant vrhunskih protetskih radova koje nudi Vaša stomatološka ordinacija.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost