• Zlatara Tanasković

  Zmaj Jovina 20 
  11080 Beograd (Zemun) 
  T: 011/373‑1005

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  09:00-19:30
  Utorak Tu
  09:00-19:30
  Sreda We
  09:00-19:30
  Četvrtak Th
  09:00-19:30
  Petak Fr
  09:00-19:30
  Subota Sa
  09:00-14:00
  Nedelja Su
  ne radi

  Kategorije

  Kvalitet, profesionalizma i konstantno usavršavanje standardi su koji karakterišu poslovanje zlatare Tanasković više od deset godina. Zlatara počinje sa radom 1995. godine. Nastavlja da se bavi izradom zlatarskog nakita, ostvarujući saradnju sa inostranim proizvođačima, sa jasnim ciljem da zadrži duh starog zlatarskog zanata.

  Ogroman je izbor burmi, vereničkog prstenja, minđuši, narukvica i privezaka od belog i žutog zlata na jednom mestu, po pristupačnim cenama. To su modeli koji prate trendove na tržištu, ali zadržavaju elemente tradicionalnog i klasičnog izgleda. Posebno mesto u ponudi zauzimaju burme Weidner, svetskog proizvođača. U pitanju je spoj zlata, karbona i brilijanata koji čine ove modele unikatnim, luksuznim i vanserijskim. Upravo ovaj spoj postaje sve popularniji i traženiji na svetskom modnom tržištu.

  Burme – bogat izbor

  U zlatari Tanasković na raspolaganju je veliki izbor klasičnih burmi od belog i žutog zlata. Burme na osnovu poprečnog preseka mogu biti ravne, poluokrugle i anatomske, a po obradi dijamantirane, matirane i pikovane. Pored belog i žutog zlata, burme u zlatari Tanasković mogu biti izrađene u nekoj drugoj boji i po nacrtu mušterije u konsultaciji sa osobljem koje ima višegodišnje iskustvo i može pomoći u izboru pravog modela. Zlatara pruža mogućnost i graviranja burmi. Površina svake burme se može korigovati i prilagoditi zahtevima i željama mušterija.

  Vereničko prstenje i po želji mušterije

  Kada je reč o vereničkom prstenju, u zlatari Tanasković postoji podela na vereničko prstenje od belog zlata, vereničko prstenje od žutog zlata i vereničko prstenje tuti fruti. Nakit za mladence od belog zlata spada u traženije komade nakita. Zlatara pruža i uslugu korekcije veličine vereničkog prstenja i izradu prstenja po nacrtu mušterije. Možete birati i kamen za verenički prsten. U ponudi se nalazi smaragd, rubin, safir, dijamanti i morganit – unikatan kamen ljubavi.

  Još jedna usluga koju vrši zlatara Tanasković jeste otkup zlata, zlatnika, starog nakita, belog zlata i dukata. Cene su pristupačne i isplata se vrši odmah.
  info@zlataratanaskovic.com

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost