Zlatara Babić

Sremska 6 
11000 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/263‑8684

Radno vreme

Ponedeljak Mo
10:00-19:00
Utorak Tu
10:00-19:00
Sreda We
10:00-19:00
Četvrtak Th
10:00-19:00
Petak Fr
10:00-19:00
Subota Sa
10:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Zlatara Babić na dve lokacije u Beogradu može da Vam ponudi širok asortiman zlatnog i srebrnog nakita koji se ručno izrađuje po Vašoj želji i meri: Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naših zlatara koje se uspešno prenosi sa generacije na generaciju, u našoj ponudi očekuje Vas jedinstven i kvalitetan nakit idealan za sve prilike.

Bilo da želite klasičan ili moderan nakit, svakodnevni ili nakit za specijalne prilike, Zlatara Babić Beograd je prava adresa za Vas. Višedecenijsko iskustvo i umeće naših zlatara ogleda se u svakom komadu nakita koji se sa mnogo pažnje i ljubavi izrađuje u zlatari Babić.

U asortimanu naših proizvoda očekuje Vas unikatan nakit vrhunskog kvaliteta:

 • Burme
 • Vereničko prstenje
 • Prstenje
 • Ogrlice
 • Narukvice
 • Minđuše
 • Privesci
 • Srebrni nakit
 • Nakit za decu

Specijalnost zlatare Babić je izrada burmi i vereničkog prstenja po želji, od Vašeg ili našeg zlata. U ponudi naše zlatare nalaze se burme vrhunskog kvaliteta izrađene od belog, žutog i crvenog zlata, kao i u kombinaciji ove tri legure, po pristupačnim cenama. Pored burmi izrađenih po Vašoj želji, nudimo i izuzetnu kolekciju gotovih burmi: SPRING, LOVE, ROYAL, VINTAGE.

Vereničko prstenje se razlikuje od drugog prstenja, jer predstavlja prvi korak ka zajedničkom životu sa voljenom osobom. Zlatara Babić Beograd nudi širok asortiman vereničkog prstenja, od belog ili žutog zlata, sa dragim kamenjem ili cirkonima. Takođe, nudimo mogućnost da sami dizajnirate Vaše vereničko prstenje koje će na najlepši način zaokružiti Vašu ljubavnu priču.

Ukoliko želite da nekoga iznenadite prelepim i originalnim poklonom, kod nas možete pronaći i druge vrste nakita izrađene od zlata ili srebra: minđuše, narukvice, privesci, ogrlice. Takođe, nudimo sve vrste popravki, kao i rodiniranje, graviranje, peskiranje i održavanje Vašeg nakita.

Babić zlatara nalazi se dve lokacije u Beogradu, u samom centru grada, kao i na Banovom brdu koja se ubraja među najstarije zlatare u ovom delu grada. Možemo se pohvaliti da je ova zlatara jedan od osnivača Udruženja zlatara Beograd.

 • Zlatara Babić Centar, Sremska 6
 • Zlatara Babić Banovo brdo, Požeška 108a

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost