Zepter Hotel Beograd

  • (0 recenzija)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Opis

Zepter hotel je prvi aparthotel visoke kategorije u Beogradu jedinstven po novom zdravom konceptu hotelijerstva. Predstavlja oazu mira, luksuza i komfora. Pravi je izbor za poslovne ljude i turiste koji planiraju duže da borave u Beogradu i uživaju u jedinstvenom Zepter načinu života i to u samom srcu grada, na adresi Terazije 10.

Zepter hotel ima 32 smeštajne jedinice (ukupno 37 spavaćih soba), od čega su 25 apartmani sa potpuno opremljenim kuhinjama, pet deluxe soba i dva studija. Sve smeštajne jedinice su u potpunosti opremljene Zepter proizvodima za zdrav i dug život; aparatom za prečišćavanje vazduha – Therapy Air Ion, aparatom za prečišćavanje vode – Edel Wasser, Ze-presso aparatom za kafu, Mixy – multifunkcionalnim mixerom, Vacsy – sistemom za dugotrajno i pravilno čuvanje hrane, posudama, porcelanom, escajgom, setom noževa, čašama, vazama, ketlerom za vodu, fenom i Zepter kozmetikom. Sve smeštajne jedinice imaju klimu, video interfon, telefon, sef, kablovsku televiziju, WiFi, smart televizore, protivpožarnu zaštitu i mogućnost korišćenja protivprovalnog sistema koji reaguje na pokret.

Smeštajni kapacitet hotela je do 86 gostiju. SmartLife restoran, sa Snack barom u kome se služi doručak na bazi švedskog stola, nudi bogatu ponudu internacionalne, mediteranske i domaće kuhinje. Na zahtev gosta, šef kuhinje će pripremiti željeni obrok u samom apartmanu, otkrivajući tajne umetnosti pripreme zdravog obroka na Zepter način. Ze-presso Aperitiv bar je otvoren 24 sata tako da gost u bilo koje vreme, može da uživa u bogatom izboru omiljenih pića ili obraduje svoja čula aromom Ze-presso kafe - najboljeg italijanskog espresa u centru Beograda.

Zepter Conference hall je multifunkcionalna sala za bankete, prijeme, obuke, seminare, team building, proslave, opremljena najnovijom audio i video tehnikom koja obezbeđuje gostu i njegovim poslovnim partnerima idealne uslove za održavanje bilo kog poslovnog događaja. Otvorena terasa Joy-Me, kapaciteta do 80 osoba sa pogledom na City Garden, idealna je za intimne prijeme i događaje na otvorenom. Na sedmom spratu nalazi se SmartLife Fitness Centar, za održavanje telesne forme i duševnog mira, opremljen najnovijim Techno-gym spravama, centrom za masažu, slanom sobom sa saunom i centrom za Bioptron svetlosnu terapiju.

Na sedmom spratu nalazi se i terasa Horizont (više od 100 m2) pogodna za različite vrste događaja i u potpunosti prilagodljiva željama i potrebama gostiju. Na njoj je moguće organizovati velike proslave, intimna druženja, ali i organizovati vežbanje i relaksaciju na otvorenom i sve to uz veličanstveni pogled na prestonicu.

Garden Block je izdvojeni smeštajni blok koji čini pet apartmana. Specifičnost ovih apartmana je da su pet friendly, gostima je omogućeno da borave zajedno sa kućnim ljubimcima.

U Hotelu se udiše isključivo prečišćen vazduh, pije prečišćena voda i koriste isključivo sveže namirnice. Sva jela se pripremaju bez dodavanja ulja, a svako jelo ima specifičan način pripreme kojim se eleminišu svi toksini i čuva bogatsvo vitamina, ukusa i nutritivna vrednost.

Zepter Hotel je prisutan i aktivan na društvenim mrežama, a o svim novostima vezanim za hotel možete se informisati na zvaničnom sajtu www.hotelzepter.rs

Prikaži još
Kategorije
Napiši recenziju

Ocena:

Galerija
Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!