• Zalagaonica Golden Masters

  Lomina 5/A 
  11000 Beograd (Savski Venac) 
  T: 011/328‑1992, 262‑0239
  M: 069/328‑1992

  Zalagaonica Golden Masters


  Zalagaonica Golden Masters od 1992. godine svojim entuzijazmom, profesionalnošću i stručnošću u radu izgradila je široku mrežu klijenata pridobivši i izgradivši pri tome njihovo poverenje.

  Potpuno smo svesni nepovoljnih finansijskih okolnosti na lokalnom, ali i na globalnom nivou, i baš zbog toga želimo da zajeničkim snagama prevaziđemo novonastale probleme nudeći Vam pri tome optimalna rešenja. Zato sa ponosom možemo da kažemo da sarađujemo sa velikim brojem klijenata, koji su uz našu pomoć rešili brojne finansijske probleme za koje su mislili da su nerešivi.

  O našoj reputaciji govore i čuveni sertifikati aukcijskih kuća Sotheby's i Christies. Takođe, zalagaonica Golden masters je i član GIA Alumni Asocijacije. Članstvo u ovoj Asocijaciji omogućava nam poslovanje sa školovanim i eminentnim stručnjacima iz oblasti trgovine umetničkim delima i kvalitetetnim unikatnim komadima nakita.

  Pre nego što se odlučite da prodate ili založite neku vašu dragocenost posavetujte se sa nama kako biste imali najbolji uvid u njenu pravu vrednost, sa jedne strane, ali i kako na najefikasniji i najefektivniji način da te dragocenosti plasirate na tržište. Tu nastupamo mi, pružajući vam najbolji savet. Možemo vam ponuditi i besplatnu pomoć ukoliko razmišljate o kupovini ili prodaji umetničkih dela, dragocenosti i antikviteta.

  Zalog i otkup različitih dragocenosti


  Zalagaonica Golden Masters nudi mogućnost pozajmice novca na osnovu zaloga najrazličitijih dragocenosti. Osim davanja pozajmica, naša Zalagaonica se bavi i posredovanjem kada je u pitanju otkup zlata i otkup satova.

  Ostale aktivnosti Zalagaonice Golden Masters


  U delokrug našeg rada spada i izrada nakita i poklona.
  Ukoliko želite da budete primećeni, ali i jedinstveni kontaktirajte nas, mi ćemo se potruditi da pronađemo komad nakita ili poklon o kome će se dugo pričati.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost