Xenia Doctors Center

Krunska 7 /1 
11000 Beograd (Vračar) 
T: 011/3231‑790
M: 064/648‑2114

Radno vreme

Ponedeljak Mo
12:00-20:00
Utorak Tu
12:00-20:00
Sreda We
12:00-20:00
Četvrtak Th
12:00-20:00
Petak Fr
12:00-20:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Estetski centar Xenia je specijalizovani medicinski centar posvećen nezi kože, koji Vam nudi širok izbor tretmana za negu lica i tela pomoću najsavremenije tehnologije renomiranih svetskih proizvođača. Centar je otvoren u okviru kompanije MSF Pharm.


Tretmane izvodimo u saradnji sa doktorima Evropske laserske asocijacije i udruženjem dermatovenerologa Srbije, koristeći najbolje dostupne proizvode i aparate poslednje generacije. Cellular Matrix, podmlađivanje plazmom, hijaluronski fileri, lasersko uklanjanje ožiljaka i strija, lipoliza, mezoterapija, hemijski piling i laserska epilacija samo su neki od tretmana koje pružamo kako biste se osećali i izgledali mlađe i lepše.


U okviru estetskog centra Xenia obavljaju se edukacije iz oblasti estetske medicine namenjene doktorima medicine ili stomatologije, opšte prakse ili sa specijalizacijom iz bilo koje grane medicine. U edukativnom centru održavaju se sledeći kursevi:

  • Primena hijaluronskih filera
  • Hemijski piling
  • PRP - Primena autologne plazme obogaćene trombocitima
  • Mezoterapija
  • Primena lasera u estetskoj medicini
  • Mezoniti.


Ljubazno i stručno osoblje centra Xenia uvek Vam je na raspolaganju, rado će odgovoriti na sva pitanja i preporučiti Vam tretmane u skladu sa Vašim željama i potrebama. Prepustite nama brigu o zdravlju i lepoti Vašeg tela i kože.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost