• Web Business Solutions - izrada sajtova i SEO

  Bulevar Zorana Đinđića 53 
  11070 Beograd (Novi Beograd) 
  T: 011/405‑6542
  M: 062/844‑8967

  Web Business Solutions razvojno je orijentisana firma osnovana 2008. godine u Beogradu.

  Firma se bavi unapređenjem i razvojem poslovanja malih i srednjih preduzeća, kroz poboljšanje njihovog nastupa na internetu. Primarne delatnosti WBS–a su izrada i SEO optimizacija sajtova.

  Misija firme je da kompanijama i preduzetnicima pruži usluge koje će im pomoći da stvore veću vidljivost i bolju poziciju u internet sferi, da osnaže prepoznatljivost brenda, da se generiše kvalitetnija poseta sajta da bi se unapredilo njihovo poslovanje i kako bi putem interneta plasirali svoje proizvode i usluge.

  Pored izrade sajtova i njihove optimizacije, Web Business Solutions nudi i usluge:

  • integrisanog internet nastupa;
  • izradu internet prodavnica;
  • oglašavanje na internetu;
  • marketing na društvenim mrežama;
  • konsultantske usluge.

  Sve usluge na jednom mestu

  Pored gore navedenih usluga, firma organizuje i kurseve i obuke iz domena internet marketinga. Sve usluge neophodne za poslovanje u online sferi naći ćete na jednom mestu.

  U saradnji sa klijentima, traži se kreativno i adekvatno rešenje koje se donosi nakon detaljne analize, kada se utvrdi šta je najbolje za klijenta i kako se može poboljšati njegov posao. Svaki klijent zahteva poseban i potpuni pristup. WBS prati i razume potrebe klijenta kako bi u skladu sa tim uz inovacije i na kreativan način unapredila njihov posao.

  Digitalna marketing agencija, Web Business Solutions svoje usluge pruža i inostranim kompanijama, uključujući srpsko, englesko, nemačko, rusko i špansko govorno područije.

  Web Business Solutions je mesto koje razvija Vaše poslovanje.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost