Wagen International - prodaja auto delova i motornih ulja

Čamurlijski put bb 
18000 Niš (Crveni Krst) 
T: 018/4601‑044

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-19:00
Utorak Tu
08:00-19:00
Sreda We
08:00-19:00
Četvrtak Th
08:00-19:00
Petak Fr
08:00-19:00
Subota Sa
08:00-14:00
Nedelja Su
ne radi

Wagen International je kompanija koja se nalazi na tržištu već više od 15 godina, a bavi se pretežno distribucijom, reeksportom i uvozom auto delova svetshih i renomiranih proizvođača. Jedan smo od vodećih distributera auto delova za Srbiju. Formirani smo 1998. godine, a naš temelj leži u prodavnici auto delova „Auto Laki“. Glavne poslovne delatnosti su maloprodaja, veleprodaja i uvoz auto delova za većinu tipova automobila.

U ponudi kompanije Wagen international se može naći potrošni materijal ne samo za automobile već i za motocikle. Pri poslovanju sa stranim dobavljačima, već 15 godina, biramo saradnike isključivo po njihovom kvalitetu, a to nam je osiguralo ovako visoko mesto među distributerima u zemlji toliki niz godina. Bogata ponuda sadrži auto delove koji dolaze iz država i kompanija koje imaju višedecenijsko iskustvo u proizvodnji, a u saradnji su i sa stranim proizvođačima automobila.

Jedan od glavnih zadataka koji smo zadali je ekspanzija kompanije. Uvek se otvaraju nove ispostave i distributivni centri. A jedan od njih je i u Nišu, odakle se snabdeva tržište koje je bliže Nišu od ostalih distributivnih centara.

Izlaženje u susret svojim klijentima sa privlačnim cenama je ono po čemu smo prepoznatljivi. Brinemo o zadovoljstvu klijenata 6 dana u nedelji, i uvek težimo da za Vas nabavimo baš te auto delove koji Vam nedostaju ili koje ste naručili. Posedujemo softversku podršku Microsoft Dynamics NAV, b2b programa, koji nam omogućava statistiku, pratnju aktivnosti i trendova razvoja. Wagen web shop je online prodavnica auto delova, gde u bilo koje doba dana ili noći možete da naručite ono što Vam treba. Na taj način je ubrzan čitav proces naručivanja i dostave robe. Svake godine kompanija Wagen International ulaže u svoje radnike i šalje ih na stručna usavršavanja, a poboljšavamo i svoju logistiku. 2010. je napravljen program tehničke podrške svojim klijentima, ali i serviserima. Aktivnosti kojima realizujemo stratešku orijentaciju:

  • tehnički treninzi u saradnji sa proizvođačima
  • servisni i promotivni materijal
  • prodajne i promotivne akcije
  • online servis info-brošure
  • kompleti specijalnih alata

Kvalitet je za nas imperativ. Trudimo se da svaka naša usluga bude po visokim standardima i da pružimo najkvalitetnije auto delove na čitavom tržištu.

Adresa u Nišu je Čamurlijski put bb, a telefon 018/460-1044. Dostupni smo radnim danima od 8 do 19h, a subotom od 8 do 14h.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost