• Vojvođanska banka

  1 1
  1 recenzija
  Trg slobode 7 
  21000 Novi Sad 
  T: 0800/232‑322

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  09:00-16:30
  Utorak Tu
  09:00-16:30
  Sreda We
  09:00-16:30
  Četvrtak Th
  09:00-16:30
  Petak Fr
  09:00-16:30
  Subota Sa
  08:30-12:30
  Nedelja Su
  ne radi

  Kategorije

  Usluge filijale
  Depoziti
  Krediti za stanovništvo
  Krediti za privredu
  Platne kartice
  Prijem/slanje novca - Western Union
  Prijem/slanje novca – Money Gram
  Prijem novca iz inostranstva
  Menjačnica
  Saradnik za SBB
  Lični bankar
  Sefovi građana
  Komunikacija prilagođena gluvim
  i nagluvim osobama

  Podržane mreže
  Bankomat (24x7) VISA/Dina/Master Card

  Vojvođanska banka - OTP Group

  Vojvođanska banka osnovana je 1868. godine od kada uspešno posluje u Srbiji i predstavlja jedan od najpoznatijih domaćih brendova u zemlji.

  1. decembra 2017. godine postala članica OTP grupe, kada je OTP banka Srbija objavila završetak akvizicije 100% vlasništva Vojvođanske banke, što označava početak stvaranja snažne integrisane banke, koja nudi širok spektar unapređenih finansijskih proizvoda i usluga.

  OTP grupa predstavlja najvećeg pružaoca finansijskih usluga u Mađarskoj i dominantnog regionalnog igrača na tržištu Centralne i Istočne Evrope.

  Više informacija o Vojvođanskoj banci, proizvodima i uslugama koje nudi, možete pronaći na www.voban.co.rs ili 24h dnevno sa svih fiksnih i mobilnih telefona besplatno možete kontaktirati na broj telefona 0800/23 23 22.

  Recenzije (1)

  Vojvođanska banka
  1
  5
  Ksenija Cekerevac
  Juce sam bila u vasoj banci i osecala sam se kao poslednji graganin u ovoj zemlji..nisam bila usamljena u tom osecaju!Trebala sam da platim kaznu za granicu i prisla sam zeni na salteru(cekaonica je bila prepuna)da je pitam sa osmehom na licu,dal oni to rade???ona je pricala na telefonu i smejala se nesto,verovatno privatno,i pocela da vice na mene dal sam uzela br?Ja sam samo ponovila moje pitanje i pitala dal vi to radite,a ona je kroz viku mi odgovorila da sve rade i da uzmem broj ako hocu da dodjem na red.Uzela sam br.tri saltera su radila,a sporo je bilo da sam cekala ravno 1 sat..to je bilo u 2 popodne,salter br.3!Dosla sam na red,i kada sam pruzila papir,gospodja mi je rekla da oni to ne rade,a ja sam pokazala na zenu koja je vikala na mene,da je rekla da Vi sve radite..Da bi ona rekla kako nije znala da je u pitanju granica..a ja njoj da sam dva puta ponovila!Nastavila je da se ponasa bahato,kao da je banka njena i kada sam rekla da je to sramota,a ona uz sarkasticno -BOZE.ja se okrenula prema njoj i pitala sta joj nije jasno..Dok sam cekala,mnogi su se bunili zbog njihovog ne poslovnog odnosa,i sporog rada,kao da su oni tu zbog nas,a ne mi zbog njih..Nikada,ali bas nikada nisam usla ni u jednu banku da me nisu saslusali sa osmehom,pogotovo juce,posto sam tu kaznu morala da odradim,i svi na visokoj ljubaznosti su bili,osim u Vasoj banci u Vrscu!Ocena ne da je jedinica..nego nula,i nikada vise necu uci u njoj a ispricala sam to i u dosta banki..Vase je da nesto preduzmete,jer ce te u protivnom izgubiti klijantelu!

  Želite li da dodate Vašu recenziju?

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost