Visoka strukovna škola za preduzetništvo

Majke Jevrosime 15 
11103 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/3282‑870
M: 064/6483‑203

Kategorije

Visoka strukovna škola za preduzetništvo osnovana je 2005. godine i mi smo prva škola ovog obrazovnog profila u zemlji. Saradnja sa privredom i mnogim visokoškolskim ustanovama u zemlji i inostranstvu predstavlja garant kvaliteta i kompetentnosti studija.

Organizujemo osnovne studije u trajanju od tri godine i specijalističke studije u trajanju od godinu dana. Zvanje koje studenti dobijaju po završetku školovanja je Strukovni menadžer, odnosno, Strukovni menadžer specijalista. Trudimo se da nastavni proces u školi bude raznovrstan i zanimljiv, te se tako sastoji od predavanja, pitanja i komentara studenata i radionica.

Tokom godina razvili smo praksu gostovanja uglednih ličnosti iz javnog i privatnog sektora u cilju unapređivanja znanja studenata. U saradnji sa srednjim školama, Visoka škola organizuje gostujuća predavanja za učenike četvrtog razreda iz oblasti menadžmenta, marketinga, odnosa s javnošću, menadžmenta ljudskih resursa, deviznog poslovanja, bezbednosti informacija, finansijskog menadžmenta, kao i stručnu praksu iz oblasti računovodstva.

U toku prve dve godine studija studenti stiču potrebna znanja iz više nastavnih jedinica opšteobrazovnog i stručnog karaktera. U toku treće godine studija predmeti su pretežno stručno-aplikativnog karaktera i omogućavaju studentima sticanje stručnog i praktično upotrebljivog znanja koje će moći da primene u svom budućem radu.

Naša misija je definisanje i izgradnja temelja za doživotno obrazovanje i permanentan profesionalni razvoj naših studenata.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost