Ušće Shopping Center

Bulevar Mihajla Pupina 4 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/285‑4505

Radno vreme

Ponedeljak Mo
10:00-22:00
Utorak Tu
10:00-22:00
Sreda We
10:00-22:00
Četvrtak Th
10:00-22:00
Petak Fr
10:00-22:00
Subota Sa
10:00-22:00
Nedelja Su
10:00-22:00

UŠĆE Shopping Center je najveći šoping centar u Srbiji i regionu. Idealno pozicioniran na mestu spajanja starog i Novog Beograda, podjednako je blizu centru grada kao i novom poslovnom centru prestonice. Na 50.000 kvadratnih metara nalazi se preko 135 prodavnica, restorana, barova, igraonica, supermarket, kao i jedan od najmodernijih multipleks bioskopa u regionu.

UŠĆE Shopping Center je prvi LEED EBOM sertifikovani šoping centar u Srbiji i jedan od malobrojnih svetskih šoping molova koji poseduje ovaj prestižni sertifikat. Ovo priznanje znači da Ušće primenjuje najviše standarde u pet ključnih oblasti koje su u vezi sa zaštitom životne sredine i zdravljem čoveka – održivi razvoj, ušteda vode, energetska efikasnost, adekvatno korišćenje resursa i materijala i kvalitet unutrašnjeg prostora.

Ovaj šoping centar poznat je i po velikom broju zabavnih, edukativnih, humanitarnih i ekoloških akcija koje organizuje za svoje posetioce. Neki od najznačajnijih ekološkoh projekata su postavljanje ekološke jelke i ekološke deteline za prikupljanje PET ambalaže, postavljanje specijalnih kontejnera za odlaganje baterija i sijalica, presa za konzerve, kao i poznate godišnje akcije prikupljanja farmaceutskog otpada.

Nakon sjajnog šopinga i dobre zabave, možete se osvežiti u nekom od kafea ili restorana i uživati u raznovrsnim specijalitetima i izvanrednoj usluzi, a sve u okviru renoviranog restoranskog dela – jednom od najmodernijih u regionu. UŠĆE „Food court“ odlikuju udobnost i prirodni materijali – drvo, kamen, zelenilo, kao i prelep pogled na Beograd sa prostrane terase.

Sve o prodavnicama koje možete pronaći u Ušću, kao i o svim akcijama i događajima možete se informisati na UŠĆE vebsajtu ili putem aplikacije za mobilne telefone. UŠĆE SC je veoma aktivan i na društvenim mrežama pa brojne novine iz centra, ali i nagradne konkurse za najvernije potrošače, možete pronaći na njihovom Fejsbuku, Tviteru, Jutjubu, Pinterestu, Instagramu i Gugl plus profilu.

UŠĆE Shopping Center je omiljena destinacija svih generacija i mesto koje uvek nudi najbolji šoping i zabavu.

© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost