UNIQA osiguranje

Valjevskog odreda 80 
11211 Beograd (Borča) 
T: 011/3328‑219

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-18:00
Utorak Tu
09:00-18:00
Sreda We
09:00-18:00
Četvrtak Th
09:00-18:00
Petak Fr
09:00-18:00
Subota Sa
09:00-14:00
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

UNIQA Group Austria je vodeća osiguravajuća grupacija na austrijskom tržištu i jedna od najvećih u Evropi, sa tradicijom poslovanja dužom od 200 godina. UNIQA je aktivna u svim područjima osiguranja. Kao kompanija s jakom internacionalnom orijentacijom, svesna je prednosti i prilika koje nudi tržište srednje Evrope. Trenutno je, kao većinski ili delimični vlasnik, prisutna na 18 tržišta Evrope.

UNIQA zapošljava preko 20,000 saradnika i ekskluzivnih partnera, koji su širom Evrope pružili sigurnost za više od 15 miliona ljudi. Prema „Shareholder Performance indeksu“ konsalting kuće MERCER OLIVER WYMAN UNIQA je najjače osiguranje u Evropi po povratku investicija. Matična kompanija UNIQA Versicherungen AG se kotira na primarnom tržištu bečke berze.

Na svim tržištima UNIQA je sinonim za pouzdanost, visok kvalitet usluge, pošten odnos prema osiguranicima i savremene programe osiguranja.

Od svog dolaska na srpsko tržište, pre nešto 15 godina, UNIQA beleži konstantan rast, zahvaljujući svom međunarodnom iskustvu i stabilnom poslovanju na svim tržištima Evrope i Srbije. O tome govori i podatak da se svrstava među vodeće osiguravajuće kompanije u Srbiji.

Svojim proizvodima svih vrsta osiguranja, primerenim i dostupnim svakom građaninu Srbije garantuje visok kvalitet i najbolju uslugu. Lider je na polju osiguranja domaćinstva, zdravstvenom i putnom osiguranju.

Kao moderna i inovativna kompanija UNIQA je starajući se o potrebama klijenta svih generacija zaokružila ceo online proces osiguranja: od momenta iniciranja ponude, elektronske razmene dokumentacije, preko kupovine polise, plaćanja premije, do prijave, procene i isplate štete.

UNIQA broji više od 550 zaposlenih koje čine visoko profesionalni, stručni i posvećeni članovi tima. Poslovanje naše kompanije se odvija u više od 40 poslovnica širom Srbije, ali i u poslovnicama Raiffeisen i Adikko banke, turističkim agencijama i partnerskim agencijama.

UNIQA je i lider društvene odgovornosti. Tokom proteklih 15 godina ulaganjem od preko 100 miliona dinara podržala je veliki broj kulturnih i sportskih manifestacija, kao i projekata društvene odgovornosti starajući se da pomoć stigne tamo gde je najpotrebnija.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost