Turistička agencija Odeon World Travel

Beogradska 71 
11120 Beograd (Palilula) 
T: 011/323‑8004, 323‑8044, 334‑2229

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-20:00
Utorak Tu
08:00-20:00
Sreda We
08:00-20:00
Četvrtak Th
08:00-20:00
Petak Fr
08:00-20:00
Subota Sa
09:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

Odeon World Travel je jedna od vodećih turističkih agencija u Srbiji, sa svojim dugogodišnjim iskustvom i zahvaljujući visoko profesionalnom osoblju kojem je na prvom mestu zadovoljni putnik, agencija se istakla u organizaciji putovanja. Agencija Odeon World Travel je fokusirana na stalno unapredjenje poslovanja i praćenje novih svetskih trendova u oblasti turizma kako bi svaki program bio jedinstven i prilagođen željama i zahtevima putnika u duhu naših slogana “Ključ za sva vaša putovanja” i “Svaki put nova priča”.

Turistička agencija Odeon World Travel organizuje sve vrste putovanja, samo u ponudi za letovanje nalazi se preko osam stotina hotela na 50-ak destinacija širom Mediterana, a prema najpopularnijim destinacijama Italiji, Španiji, Grčkoj, Egiptu i Turskoj organizovani su direktni čarter letovi.

Odeon World Travel je u turističkom svetu Srbije prva agencija koja je promovisala terme kao mesto uživanja i da kraći ili duži boravak u njima može biti pravi doživljaj za porodice, grupe i timove. Zahvaljujući dobroj organizaciji i partnerima iz Vrdnika, Olimija, Čateža, Krke, Rimskih termi, Laškog i mađarskih termi, napravljen je jedinstven Wellness & Spa program po kome je agencija poznata.

Zimska ponuda je takođe, bogata i obuhvata Srbiju, Bosnu, Sloveniju, Bugarsku, Austriju, Italiju, Švajcarsku i Francusku, organizovanim ili sopstvenim prevozom.

U ponudi agencije su city break aranžmani po Evropi i svetu, putovanja u daleke i egzotične zemlje, organizacija seminara i kongresa, putovanja po Srbiji, krstarenja, prodaja avio karata, kao i organizacija jedinstvenih putovanja na upit vođena našim preporukama i savetima.

U vreme digitalizacije, kako bi korisnicima uštedeli vreme i kako bismo olakšali pristup svojim uslugama, na novom i modernom sajtu korisnici mogu pogledati kompletnu ponudu agencije i pronaći informacije o željenim destinacijama.

Ključ našeg poslovanja je u sposobnosti da razmišljamo unapred, a uz veliku pomoć koleginica i kolega iz 9 poslovnica koje se nalaze u Beogradu, Novom Sadu, Aranđelovcu, Velikoj Plani i Pančevu kao i velikom broju saradnika razvijamo i sprovodimo stvaranje novih ponuda, održavajući kvalitet usluge.

Svaki naš program prodrazumeva inovativnost i prepoznatljivost na tržištu, a najbolji pokazatelj našeg uspeha je preko 200.000 zadovoljnih putnika koji su u prethodnom periodu koristili usluge agencije Odeon World Travel i ispunili svoj turistički san.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost