Turistička agencija KonTiki Travel

Beogradska 71 
11000 Beograd (Vračar) 
T: 011/2098‑000
F: 011/3345‑857

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-21:00
Utorak Tu
09:00-21:00
Sreda We
09:00-21:00
Četvrtak Th
09:00-21:00
Petak Fr
09:00-21:00
Subota Sa
10:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

Kon Tiki Travel je apsolutni lider u delatnosti kojom se bavi i kao takav decenijama unazad predstavlja prepoznatljivi brend za uspešnu turističku kompaniju čiji je osnovni cilj pružanje kompletnih turističkih usluga i zadovoljenje potreba klijenata u skladu sa visokim standardima kvaliteta. Za nešto manje od 30 godina postojanja i rada Kon Tiki je postigao zavidne poslovne rezultate i dobio mnogobrojna priznanja za svoj rad kako u zemlji tako i u inostranstvu. Ona najdraža pristigla su od putnika odnosno brojnih klijenata koji su putujući s ovom prestižnom agencijom sa tih putovanja poneli prijatne uspomene. Za sve to su zaslužni zaposleni koji su samopregornim angažovanjem i visokom profesionalnošću uz naglašenu ljubaznost doprineli da Kon Tiki bude prvi među najboljima.

Kon Tiki danas poseduje kompletnu ponudu turističkih putovanja u sve krajeve sveta, za sve grupe klijenata sa vrlo raznovrsnim zahtevima. Sa preko 2.500 različitih turističkih programa na atraktivnim destinacijama i njihovom kvalitetnom realizacijom uz optimalan odnos cene i kvaliteta Kon Tikiju je poverenje ukazalo više od million putnika odnosno zadovoljnih klijenata. Na taj način Kon Tiki je obezbedio ne samo raznovrsnost već i maksimalnu pouzdanost u poslovanju ispunjavajući osnovni cilj da i dalje bude sinonim turističke industrije Srbije i regiona.

Kon Tiki Travel je na domaćem tržištu kao i u okruženju prepoznatljiv po vrhunskoj usluzi. Potrebe svoje sve brojnije klijentele zadovoljava stalnim širenjem ponude. Svetski poznate destinacije, najatraktivnija letovališta i ski-centri, evropski gradovi i metropole sveta, daleka ostrva i uzbudljiva krstarenja, poslovna putovanja i kongresi, rekreativni i edukativni turizam, individualna i grupna putovanja, avio-karte i još mnogo toga, učinile su da Kon Tiki u rekordnom roku postane – marka za ceo svet.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost