Turistička agencija Filip Travel

Beogradska 60 
11000 Beograd (Vračar) 
T: 011/4159‑159
M: 064/640‑2270

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-20:00
Utorak Tu
08:00-20:00
Sreda We
08:00-20:00
Četvrtak Th
08:00-20:00
Petak Fr
08:00-20:00
Subota Sa
09:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

Turistička agencija FILIP TRAVEL osnovana je u Beogradu još 1993. godine i danas je jedna od vodećih turističkih agencija u Srbiji. Odlikuju nas kvalitet, sigurnost i otvoren odnos sa putnicima, prema kojima smo svoju ponudu oblikovali svih ovih godina.

FILIP TRAVEL Vam nudi širok izbor aranžmana u zemlji i inostranstvu, avio karte za sve svetske destinacije, kao i minibus prevoz putnika. Naša široka letnja ponuda obuhvata najlepše destinacije Mediterana (Grčka ostva: Krit Rodos, Zakintos, Krf, Skijatos, Samos; ostvo Majorka i oblasti Costa Brava i Costa Dorado u Španiji; italijansku obalu: Sicilija i Kalabrija; kao i ostrvo Malta i Tursku).

Naša autentična grupna autobuska i avio putovanja omogućavaju ljubiteljima različitih kultura i običaja da obiđu najlepše evropske gradove. Upoznajte najposećenije metropole (Rim, Pariz, Lisabon, Minhen) u društvu naših iskusnih turističkih vodiča na dobro isplaniranim turama. Sugestije i ideje naših putnika služe nam kao inspiracija, te tako svake godine nudimo nova zanimljiva putovanja poput Sicilijanske ture, putovanja Baltičke zemlje, Švajcarska i Lihtenštajn...

U našim ponudama nalazi se i veliki broj luksuznih wellness & spa hotela u Sloveniji i Mađarskoj (FILIP TRAVEL najbolji prodavac prethodnih godina: terme Olimia, terme Laško, terme Čatež i Aquaworld Budapest Resort).

Za sve one koji žele putovanje osmišljeno u skladu sa sopstvenim afinitetima, tu je FILIP TRAVEL sektor individualnih putovanja, koji će svaku želju i ideju pretvoriti u realnost i zadovoljiti čak i najsofisticiranije zahteve svetskih putnika.

Zahvaljujući saradnji sa najkredibilnijim hotelskim sistemima poput GTA, Hotelbeds, HotelsPro, GoGlobal, Dertur/Meier's, kao i svim svetskim avio kompanijama, u mogućnosti smo da svojim putnicima ponudimo najpovoljnije aranžmane za odabrane destinacije i termine.

Turistička agencija FILIP TRAVEL posluje na četiri lokacije u Beogradu i jednoj u Novom Sadu, a naši subagenti rasprostranjeni su širom Srbije, Crne Gore, Makedonije i BiH.

Naš ljubazno i profesionalno osoblje postaraće se da usluga koju Vam pružamo bude na vrhunskom nivou i da Vaše putovanje protekne bez problema. Više od 30.000 putnika godišnje najbolji je pokazatelj našeg kvaliteta i činjenice da ljubav prema putovanjima pretačemo u najkvalitetnije turističke aranžmane.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost