Turistička agencija CD Travel

Kralja Milutina 57 
11000 Beograd (Savski Venac) 
T: 011/3618‑166, 3618‑167
F: 011/3618‑169

CD Travel je turistička agencija osnovana 2004. godine sa ciljem da promoviše individualna putovanja iz ponude vodećih svetskih organizatora putovanja. Samim tim, naša ponuda se sastoji od najboljih proizvoda iz turističke ponude turoperatota kao što su Dertour, Meier’s Weltreisen, ADAC, Jahn Reisen, ITS, FTI, Tui, Neckermann, Mondial, Utrip i podrazumeva hotelski smeštaj, avio karte, transfere na destinacijama, vozne karte, kružne ture, rent a car, krstarenja, jedrenje, wellness pakete, aktivni turizam, medeni mesec, posetu zabavnim parkovima širom sveta, golf pakete, ulaznice za koncerte i sportske događaje, najinventivnije izlete, organizaciju venčanja na egzotičnim destinacijama, itd.

Kombinacija kvalitetnih proizvoda i individualnog pristupa svakom klijentu garancija je Vašeg zadovoljstva. Uz našu pomoć možete tokom cele godine osmisliti i realizovati bilo koje putovanje koje odgovara Vašim potrebama i željama.

Direktan pristup rezervacionim sistemima vodećih svetskih turoperatora omogućava nam da za Vas osmislimo optimalnu kombinaciju usluga po najnižim cenama.

Svetski organizatori putovanja garantuju kvalitet svih svojih usluga i njihove garancije odnose se na sve klijente, bez obzira iz koje države se vrše rezervacije. Mi preuzimamo odgovornost za izbor organizatora putovanja čiju Vam ponudu predlažemo i garantujemo da će se naši partneri pridržavati svojih Opštih uslova putovanja.

Pored toga, neprestano pratimo nove trendove u turističkoj industriji i postavljamo visoke standarde usluge.

Naša misija je da za Vas realizujemo nezaboravna putovanja!

Hvala Vam na poverenju koje ste nam ukazali, na vremenu koje ste nam posvetili i na zadovoljstvu zajedničkog kreiranja nezaboravnih putovanja :)

Vaše je samo da izaberete kuda, ostalo prepustite nama!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost