Tref Sport

Glavna 38 
11080 Beograd (Zemun) 
T: 011/3750‑259
M: 064/821‑3765

Kategorije

Kompanija UNIVERS CO danas je jedan od najvećih prodajnih lanaca sportske opreme, obuće i odeće. Prodaju vršimo kroz maloprodajne objekte i veleprodaju. Kompanija je osnovana 1992. godine, a osnivač i vlasnik kompanije je gospodin Dragoslav Jocić.

UNIVERS CO danas zapošljava više od 200 ljudi. Našu maloprodaju čini lanac od preko 20 objekata pod nazivom "Tref Sport", rasprostranjenih širom Srbije. Možete nas pronaći u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Zrenjaninu, Požarevcu, Obrenovcu, Valjevu, Čačku, Užicu, Kruševcu, Prokuplju, Pančevu, Kuršumliji, Boru i Sokobanji.

Naš asortiman čine proizvodi renomiranih svetskih brendova kao što su Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, Asics i drugi. U okviru naše ponude pronaći ćete širok izbor tekstila, odeće i sportskih rekvizita za žene, muškarce i decu.

UNIVERS CO je generalni zastupnik i distributer brenda Asics za teritoriju Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Prateći najnovije trendove na svetskom tržištu, kao i moderne načine poslovanja, zvanični smo distributeri poznatih svetskih brendova: ASICS, Levi's, Ripzone, TBS, HEAD, Experiment, GAS, FOX, Brunotti. Naše prodavnice nalaze se među najbolje posećenim objektima sportske opreme, a kod nas, takođe, možete pronaći i renomiranu "casual" obuću.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost