Tref Sport

  • (2 recenzije)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Opis

Kompanija UNIVERS CO danas je jedan od najvećih prodajnih lanaca sportske opreme, obuće i odeće. Prodaju vršimo kroz maloprodajne objekte i veleprodaju. Kompanija je osnovana 1992. godine, a osnivač i vlasnik kompanije je gospodin Dragoslav Jocić.

Prikaži još
Kategorije

Adresa

U blizini
Parking
  • Ulično parkiranje:
    Zona 3 (zelena)
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Royal Spark
Royal Spark

Tref sport Beograd Bulevar Kralja Aleksandra kupac sam tu duze od 10 godina od kako je radnja sportske opreme postavljena prvi put imam reklamaciju 21.04.2018 na sportsku patiku Asics koja je kostala 101 e lub sa unutrasnje strane udara u skocni zglob sto izaziva obolove i oticanje ! Pokazao sam prodavacicama znaju sve odbile su reklamaciju ! Seldi tuzba ! Ne kupujte nista u tom lancu ranji roba je skart i defectna ne postoji povracaj novca ili robe ! Odgovorni se ne javlaju na email ili bilo kakav kontakt uz to Lazu Inspekciju ! Proknjizeno je sta i kako se desilo, upoznata su Srpska Ministarstva kao i ostale institucije u Bg ! Upoznata su i EU ministarstva kao i NL ministarstvo i banaka koja je sve zavela i traze da mi uradite pun povracaj novca sa racuna sa koga sam platio ! Pravite internacionalan skandal i blamirate Srbiju i Beograd ! Zahtevam od vasih nadlezinh da se upoznaju sa slucajem i sutacijom zbog skandala ! Uz to nije dovoljno dobro sto sam kupovao duze od 10 godina kvalitetne i skupocene proizvode koje prodajete koji se raspadnu od 10 dana do 3 meseca ni za jedan raspali prozivod a bilo ih je par nisam dobio novu robu niti sam ikad trazio ! Skrecem paznju svim protosacima da je nemoguce kontaktirati zaposlene koji se bave odeljenjem za potrosnju kao i da ne postoju zakon prava potrosaca ! Posto se sve ovo snima i prati kako od Srpskih Ministarstava tako i EU i Holandskih nedam vam mojih 101 e na patiku i kojoj ne mogu hodati bude ispostovan zakon koje je zvanican od Srpskih Ministarstava da mi vratite sav novac na karticu da bi mogo to dostaviti Stranim Ministarstvima kao i Domacim Ministarstvima da se jednom za svagda zavede da se u Srbiji postuje zakon potrosaca ! Skrecam paznju i na to da sve cipele i patike kupljene preko interneta u slucaju da roba ne odgovara iz bilo kog razloga prodavac je duzan da izvrsi povracaj novca a kamo li u vasoj zvanicnoj radnji .

  • 03-05-2018
Milan Kroon
Milan Kroon

Moje iskustvo TREF sporta iz Bulevar kralja Aleksandra 253 ! Kao komsija i kupac koji kupuje tu duze od 10 g od kako je radnja sportske opreme otvorena na Bulevaru i nisam imao prituzbu , primedbu ili reklamaciju . na 21. 04. 2018 kupio Asics sportsku patiku od 101 e gde me je prodavacica uveravala da tako skupa patika mora biti dobra i u slucaju da nije ili nesto ne valja da vracaju novac ! Povracaj novca nisam dobio ! Tuzba je napravljeno sudimo se za 101 e jer ljudi iz TREF radnje sa Bulevara lazu i obmanjuj narod po sistemu uzmi pare i bezi ! Nepreziru od toga da obmanjuju komsije da ne vrse obecan povracaj novca ili robe ! Vecinom to je defektna roba prenaplacena naradu koji nije informisan ni o ceni ni o zakonskim pravim potrosaca ! Povracaj novaca i zamena robe je moguca u svim gradovima i drzavama i pri kupovini na internetu ! Kako prodavac i ta firma tezi da obmane i na prevaru otme novac sve koriste kao izgovor ! Upozoravam sve da ne kupuju nista jer jedino sudskim putem je moguce ostvariti svoje zakonsko pravo ! Sram vas sve bilo iz te radnje da lazete ljude iz Ministarstva olosu neopevani vidimo se na sudu !

  • 03-05-2018
Napiši recenziju

Ocena:

Galerija
Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!