• Trafika

  Sutjeska 2 
  21101 Novi Sad 

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  07:00-21:00
  Utorak Tu
  07:00-21:00
  Sreda We
  07:00-21:00
  Četvrtak Th
  07:00-21:00
  Petak Fr
  07:00-21:00
  Subota Sa
  07:00-21:00
  Nedelja Su
  07:00-21:00

  Kompanija GrafArt vlasnik je maloprodajnog lanca objekata pod nazivom Trafika. Naše Trafike nalaze se u svim većim gradovima Srbije - Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Šabac, Kula i Bogatić. Posedujemo 25 maloprodajnih objekata sa tendencijom daljeg širenja mreže.


  U Trafikama možete završiti mnogo toga na jednom mestu. U našoj širokoj ponudi nalaze se duvan, cigarete, cigare, tompusi, upaljači, lule i oprema za lule, filteri, papir za uvijanje, kvalitetna pića poput viskija, rakije i vina, kvalitetne bombonjere, čokolade, slatkiši, grickalice, žvake, igraće karte, kockice za jamb, igračke, igrice za PC i PlayStation, igrice za Wii, Zippo upaljači, sladoled, hladno piće - Coca Cola, pivo, kisela voda, sokovi, kao i kafa - tradicionalna, instant iz automata i Nes kafa za poneti. Pored svega nabrojanog, kod nas možete pronaći i hranu za kućne ljubimce, kao i pelet za kućne ljubimce.


  U našoj ponudi nalazi se sve što je potrebno da dragoj osobi spakujete poklon - ukrasni papir, čestitke i ukrasne kese. Na Vama je samo da odaberete poklon.


  Trafika je pravo mesto za ljubitelje stripa. Kod nas ćete pronaći sve stripove Veselog četvrtka po neverovatnim uslovima - dobijate 20% popusta na kasi. U ove stripove spadaju dobro poznata izdanja izdavača Bonelli comics kao što su Zagor, Dylan Dog, Mister No, Tex, Dragonero, Dampyr, Komandant Mark i drugi. Sve stripove možete kupiti i online na www.trafika.online. Pored Veselog četvrtka u ponudi su i stripovi Darkwood i Makart - Konan, Hulk, Julija, Srebrni letač, Hogar, Ledeno doba, Parker, Betmen... Za stripove Darkwood-a i Makart-a dajemo maksimalno 15% popusta.


  Osim stripova, kod nas ćete pronaći i široku ponudu knjiga, većinom popularnih bestselera po istim cenama kao i u knjižarama.


  Pored bogatog asortimana, Trafika nudi i široku lepezu usluga:

  • Dopune za pripejd kartice svih operatera u Srbiji - MTS, Telenor i VIP.
  • Dopune za sve vrste Bus Plus kartica i prodaju samih kartica (osim personalizovanih).
  • Dopune za iPay sistem online plaćanja na internetu. Ako ne želite da koristite sopstvenu karticu na internetu, dođite kod nas i uplatite željenu sumu na iPay.
  • EVENTIM karte za sve događaje.
  • Prijem i otprema paketa preko renomirane kurirske službe City Express.


  Uskoro će u ponudi biti još novih usluga.


  Ako nemate vremena ili Vam se ne izlazi iz kuće, tu je Trafika na internetu. Sve što prodajemo u Trafici pronaći ćete i ovde, ali i mnogo više od toga. Naša online ponuda raste svakog dana. Posetite nas u Trafikama ili online i uverite se i sami.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost